News:

Support the VirtueMart project and become a member

Main Menu

"Ask question" no longer working

Started by bestcons, July 25, 2022, 17:09:12 PM

Previous topic - Next topic

bestcons

The website is based on Joomla 3.10.10 and VM 4.0.6 Recently I noticed that the Button "Ask question" in Product details is no longer working. Nothing has changed in the VM settings. Hovering with the cursor over the button shows the button points to....../askquestion?tmpl=component
Please advice.

GJC Web Design

might need the next update .. I know any routing from a form POST got broken by the J4 router and there could be problems also with J3 as VM4 has been chasing it's tail trying to remain compatible with J4.
I know this routing problem is fixed (in J4/VM4) with the latest dev version
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers https://www.gjcwebdesign.com
VM4 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM4 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM4 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
https://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

bestcons

Hopefully this next update will be available soon, as it is an important feature on the website. Upgrade to J4 will not take place in the near future.

bestcons

Can someone propose a work-around, as the feature is critical for us.

GJC Web Design

revert to 4.0.2  maybe the routing works on this one .. or try the router from 4.0.2 in your install
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers https://www.gjcwebdesign.com
VM4 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM4 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM4 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
https://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

bestcons

Thanks for the advice. The problem is solved for the time-being  :)

bestcons

Has the problem been solved in the upcoming 4.07 update of Virtuemart?

jenkinhill

Ask question works OK for VM 4.0.7 10720  on J3.10.11  (I don't use J4)
Kelvyn
Lowestoft, Suffolk, UK

Retired from forum life November 2023

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

bestcons

Not for me with the samen Joomla version. I had once more to return to VM 4.0.2

jenkinhill

Just a thought, have you got "Allow non logged-in to send a recommendation or ask a question" turned on?
Kelvyn
Lowestoft, Suffolk, UK

Retired from forum life November 2023

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

bestcons

Sure, otherwise VM 4.0.2 would not work either.

bestcons

In the meantime I migrated my (test)website to Joomla 4.2.4. The"Ask question" is not resolved in combination with Virtuemart in version 4.0.6. So once more I had to return to 4.0.2  :(

Milbo

Should I fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

bestcons

Not for me, neither on J3 as on J4. I had to return to 4.0.2

joozen

#14
Still not working for me. Link to manufacturer products stopped work as well. Link not opens in pop up but it opens if you choose "Open in new tab" from context menu. Tried 4.0.7 and now 4.0.8 problem not solved. Tried router from 4.0.2 it returns 404 on product detail page. Is it any solution yet?
Joomla! 4.3.4
4.2.12 11012
PHP: 8.1.26