News:

You may pay someone to create your store, or you visit our seminar and become a professional yourself with the silver certification

Main Menu

"Ask a Question about this product" button gives 404

Started by shalini_odz, January 29, 2015, 15:23:33 PM

Previous topic - Next topic

shalini_odz

Hi,
URL to site : http://www.goldrushcoinsandjewelry.com
I am Joomla! v2.5.8 and virtuemart version VirtueMart 2.6.14. I had some issues with SEF URLs earliar but somehow I got to fix that and now a strange issue occurred. When I hit "Ask a Question about this product" button on any product detail page it now gives 404 error in popup. A week ago it was working fine.
Joomla and Virtuemart SEFs are ON. Vituremart suffix is set to -detail and Joomla suffix is off. I have googled too much but didn't find an answer. I am not able to fix this.

Please help and reply asap.

Thanks.

GJC Web Design

GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers [url="https://www.gjcwebdesign.com"]https://www.gjcwebdesign.com[/url]
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
[url="https://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210"]https://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210[/url]
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

shalini_odz


GJC Web Design

and the url when sef is off? it should be

index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&task=askquestion&virtuemart_product_id=51&virtuemart_category_id=19&tmpl=component
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers [url="https://www.gjcwebdesign.com"]https://www.gjcwebdesign.com[/url]
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
[url="https://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210"]https://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210[/url]
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation


GJC Web Design

the url looks correct so u need to do some basic trouble shooting to see that all files are where they should be etc etc

have you got a proper menu to com_virtuemart?  I.e the VM home page - hidden or otherwise

http://www.goldrushcoinsandjewelry.com/index.php?option=com_virtuemart just gives me a blank template page
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers [url="https://www.gjcwebdesign.com"]https://www.gjcwebdesign.com[/url]
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
[url="https://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210"]https://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210[/url]
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

shalini_odz

The home page is set to menu item type " VirtueMart ยป VirtueMart Front page". But I don't want the products to show on home page thats why I made them hidden by CSS. I dont know why the link you are talking about is giving blank page.

GJC Web Design

will be because I didn't have the Itemid

well -- as I say .. 

Quotethe url looks correct so u need to do some basic trouble shooting to see that all files are where they should be etc etc
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers [url="https://www.gjcwebdesign.com"]https://www.gjcwebdesign.com[/url]
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
[url="https://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210"]https://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210[/url]
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

shalini_odz

All the files are in place coz it was working fine a week ago and I have copied this site from dev site and on dev site its also working. I had some sef issues with articles so I applied   a fix for that in com_contents-router.php file. I though this hack might have caused this issue but undoing the changes in that file didn't effect anything.
I tried adding die() in contoller function but it didnt work.
I've already tried all possible but no avail. Please guide me what should I do for basic troubleshooting.Although I've already done it by my side.

GJC Web Design

you need to trace the call thru the controller to the view - step by step to see where it fails
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers [url="https://www.gjcwebdesign.com"]https://www.gjcwebdesign.com[/url]
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
[url="https://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210"]https://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210[/url]
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation