Author Topic: Custom field as a cart attribute not working in VM 2.9.9a  (Read 1789 times)

moginn

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
Custom field as a cart attribute not working in VM 2.9.9a
« on: August 31, 2014, 03:11:04 am »
I have a custom field called "size" and I checked "cart attribute" and "is a list?". The "default" field is set as a "small; medium; large". Well, when the detail of the product is shown, three combobox are displayed instead of one. Please look at the attachment.

[attachment cleanup by admin]

GJC Web Design

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10134
  • Virtuemart, Joomla & php developer
    • GJC Web Design
  • VirtueMart Version: 3.6.8
Re: Custom field as a cart attribute not working in VM 2.9.9a
« Reply #1 on: August 31, 2014, 12:47:26 pm »
Easiest is to install the test products data on an install - there you can see how the various custom fields work
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers http://www.gjcwebdesign.com
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation