News:

You may pay someone to create your store, or you visit our seminar and become a professional yourself with the silver certification

Main Menu

Successful transaction not showing up in Authorize.net

Started by coomerguy, October 24, 2011, 18:49:21 PM

Previous topic - Next topic

coomerguy

I'm a relative novice and both VirtueMart and Authorize.net.  I hired a developer, who can't seem to get this figured out . . . so I'm taking this into my own hands.  My client has set up an Authorize.net account.  I have followed numerous instructions on how to get the Virtuemart Credit Card stuff set up and integrated.

I went through many test orders and get SUCCESSFUL transactions in Virtuemart.  I see the order, I get the confirmation email, etc.  But when I log into Authorize.net, I see no transaction.  ANY idea on where to start?  Additional questions?  I'm in desperate need to figure this out immediately.


coomerguy

Yes, that is where I'm looking to see them.  Is it at all possible that something goofy is happening with the TEST MODES?  I have both in test mode (authorize and virtuemart) and I am using a fake CC number that I found in one of these forums for testing.  Should I be doing something different?

PRO


coomerguy

Ah, yes.  That was it.  I thought test transactions showed up successfully, but didn't process.  Thank you so much.

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
7+4+3:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview