News:

Support the VirtueMart project and become a member

Main Menu

[SOLVED] Vendor information disappears after Save

Started by Dysier, October 16, 2011, 09:21:43 AM

Previous topic - Next topic

Dysier

My observation:

Using J1.7.1 and VM 2.0.0-RC-2i


A fresh install on J1.7.1 with sample data.
A fresh install of VM with sample data.

Click on SHOP - Shop, you'll see tabs for Vendor, Additional Information and General User Information.
Click on Save & Close.
Click on anything else.  I clicked on Products and saw the list of products.

Now, back to SHOP - Shop.  Now all you'll see is Additional Information and General User Information.  Vendor info is missing.

~Dysier

kacper1972

Hello,

I have the same problem.

Take a look at movie.

http://www.youtube.com/watch?v=T423AHE_9ck

After import data from previus version o Virtuemart 1.1.16. I go to link and configure curency, but after save, vendor desapired.

I found vendor and again I choose o curency but nothing heppen.

It's Joomla 1.7.1

Any idea how to fix it?

Milbo

Damn how did that happened, I tested it thursday and friday, hmpf.
Should I fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

Dysier

 :)

If it's of any value, I can give you access to the DEV site, but I suspect given this was a FRESH install for J1.7.1 and VM that it should be repeatable.

~Dysier

kacper1972

It's test site. Good shop haave difrent adres.

So if you want to check it, I send You on priv pass and log


Caf├ęTango

Same here.  Venor information disappeared after setting store owner id with migration tool.

Working with a fresh install of Joomla 1.7 and VM2 RC2i.

Cheers,
Cha

Milbo

The fix is in svn. I think, we must release today a fix for this.
Should I fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

Dysier

Looking forward to it.  Thank You!

~Dysier

flaterik

News about the Fix? I have the same problem 
;D

Dysier

Quote from: Milbo on October 17, 2011, 08:45:21 AM
The fix is in svn. I think, we must release today a fix for this.

Milbo,  Can we get a status on this fix?

Thanks,
~Dysier

Milbo

try the new version. you should be able to repair your old installation, using the tool "Set store owner" in the migration panel
Should I fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

Dysier

Thank You.  All appears to be working again.

I will note however, that I was not able to use the tool or migration tool to make this update.  The Vendor tab under SHOP was still unavailable.  Doing a fresh install of the latest version however fixed the problem.

~Dysier

Milbo

No, it was meant that you do the update and then with the new files. other method is to enable multivendor temporarly and make the admin vendor again.
Should I fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/