Author Topic: *Puzzling* Incorrect International shipment Rate  (Read 3520 times)

reyals

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
*Puzzling* Incorrect International shipment Rate
« on: January 13, 2010, 16:47:42 pm »
I have a problem with my international shipments. When I use the USPS website to check (Priority MailĀ® International Flat Rate Envelope), it shows $13.45/$12.78. 

In the shipping module configuration, if I :

- enable Priority Mail International, it shows "USPS Priority Mail International ($26.50)"
- enable Priority Mail International Flat-Rate Envelope, nothing shows up.

Please help!

lowmips

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1464
    • lowmips.com
Re: *Puzzling* Incorrect International shipment Rate
« Reply #1 on: January 16, 2010, 20:40:38 pm »
Put your shop in debug mode, and make note of what is shown there. Report your findings here.

-Reggie
Visit my website at www.lowmips.com
View my newsletters Here (sign up for newsletters on the front page of my website)

reyals

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: *Puzzling* Incorrect International shipment Rate
« Reply #2 on: January 20, 2010, 16:25:07 pm »
The debug shows :

"Debug: The Shipping Module 'standard_shipping' couldn't find a Shipping Rate that matches the current Checkout configuration:
Weight: 0.375
Country: SGP"

lowmips

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1464
    • lowmips.com
Re: *Puzzling* Incorrect International shipment Rate
« Reply #3 on: January 21, 2010, 14:55:33 pm »
If you only have USPS selected, then it is bombing out and attempting to use the standard shipping module as a fallback, but the standard module isn't configured to handle anything.  So debug really doesn't give us anything on why the USPS module is failing. Strange.

If you want, you could upgrade to the version I've created, it should give more info on why it is failing.
Visit my website at www.lowmips.com
View my newsletters Here (sign up for newsletters on the front page of my website)