Author Topic: USPS v4.1 only shipping option and wont show. [SOLVED]  (Read 4836 times)

rodrigogar

  • Beginner
  • *
  • Posts: 8
USPS v4.1 only shipping option and wont show. [SOLVED]
« on: July 14, 2009, 20:50:34 pm »
I have the USPS 4.1 API v3 support, on a 1.5.9 joomla and 1.1.2 virtuemart, is the only module i have active for shipping and it does not show on the checkout process, when it asks to select a shipping option is blank.

Please help :(, i have been up and down the forum and google.

*edit, am also on a godaddy server and i went ahead and follow the post with the info and shipping server, etc. I also have the live version of USPS webtools.

lowmips

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1464
    • lowmips.com
Re: USPS v4.1 only shipping option and wont show.
« Reply #1 on: July 14, 2009, 21:48:37 pm »
Have you put your site in debug mode (VirtueMart debug, not Joomla) to see if any pertinent messages come up?

-Reggie
Visit my website at www.lowmips.com
View my newsletters Here (sign up for newsletters on the front page of my website)

rodrigogar

  • Beginner
  • *
  • Posts: 8
Re: USPS v4.1 only shipping option and wont show.
« Reply #2 on: July 15, 2009, 16:12:18 pm »
i did lowmips, but at that part in particular there is no message.
I also enabled UPS and it doesnt show either, neither does the original USPS module....

I dont know what to do!

rodrigogar

  • Beginner
  • *
  • Posts: 8
Re: USPS v4.1 only shipping option and wont show. SOLVED
« Reply #3 on: July 15, 2009, 22:59:38 pm »
Hey guys, I figured out why the USPS and UPS modules were not showing. The items did not have a weight set, it was 0. That simple!. I discovered just by luck reading the forum.

Cool beans!!