Author Topic: [SOLVED] Articles Anywhere doesn't always load article in VM  (Read 2054 times)

iWim

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
[SOLVED] Articles Anywhere doesn't always load article in VM
« on: September 22, 2015, 16:40:42 pm »
Hey hey,

In Virtuemart I have created a custom field (editor) that loads an article with Articles Anywhere.

Now, when I enter a product page through the category page the article is displayed correctly.
When I then go to another product using the product navigation the code of Articles Anywhere is displayed instead.

Example:
https://moedermelk-sieraden.nl/armbanden/pb-2-detail
When you go to the bottom you see a container with the text "Kleurenmonster" which is added with AA.
Now go to the top and click on the right navigation arrow to go to the next product, scroll back down and you'll see {article 36}{text}{/article} instead of the article.
Now go back to the previous product using the left navigation arrow, the text previously displayed correctly is no longer visible and the AAcode is displayed instead.

Do you have an idea what could cause this?
More important: how can I fix this?

Specs:
J! 3.4.4
VM 3.0.9.4
AA 4.0.3

Thank you.
Wim

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10213
  • VM3.9 Eagle Owl
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Articles Anywhere doesn't always load article in VM
« Reply #1 on: September 23, 2015, 09:21:59 am »
Seems that the ajax is not calling correctly the joomla content plugins.

Please try in dynupdate.js (FE/assets/js) in line 22 this

urlSuf='tmpl=component&format=html';
Should I fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

iWim

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 75
Re: Articles Anywhere doesn't always load article in VM
« Reply #2 on: September 24, 2015, 09:59:30 am »
Thank you, Milbo.
That worked.

Wim

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10213
  • VM3.9 Eagle Owl
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: [SOLVED] Articles Anywhere doesn't always load article in VM
« Reply #3 on: September 24, 2015, 10:40:57 am »
Good to know.
Damn, also the joomla content plugins do not work with "raw". I used it because it is faster, but now I understand why. So we need a mini patch there.

Shit happens, thanks for the info.
Should I fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

biltong

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 129
    • Starfish Websites
Re: [SOLVED] Articles Anywhere doesn't always load article in VM
« Reply #4 on: April 08, 2016, 20:15:37 pm »
Very nice, works like a charm!

Note to anyone else doing this......

Milbo's .js modification above is now in VM 3.0.14 core and

By default Articles Anywhere uses [] instead of {} for {text} as mentioned by iWim above, so the tag in the Product's custom field value looks like this:

{article 10}[text]{/article}