Author Topic: Availably field using child products  (Read 3188 times)

Hujub

  • Beginner
  • *
  • Posts: 24
Availably field using child products
« on: February 09, 2013, 14:32:40 pm »
Hi im using VM Joomla! 2.5.8 and VM 2.0.18a

When you create a product you can set Availability under the product status tab,
This Works perfecty
But alot of my products are using the stockable variants plugin.
I have have tried setting the availability on both the parent and child product but it will not show.

Iv had a search through the forum and cant find anything similar to this issue.

many thanks,

Hujub

  • Beginner
  • *
  • Posts: 24
Re: Availably field using child products
« Reply #1 on: February 12, 2013, 15:40:48 pm »
I hope im explaining my problems clearly.

1. I create a product (e.g a pen)
2. i set the stock level (10)
3. i set the availability of the product (this product can be dispatched within 24 hours)
--Up to This works fine--
4. i create child product's for each varient (e.g a red pen, a blue pen and a black pen)
5. i set the child product to be a stockable varient of the parent
6. i set the i set the availability of the child product (this product can be dispatched within 24 hours)
But this will not show? just a blank area

Hujub

  • Beginner
  • *
  • Posts: 24
Re: Availably field using child products
« Reply #2 on: March 07, 2013, 17:04:28 pm »
Bumpy mcbumpy bump

gpessoa

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 150
Re: Availably field using child products
« Reply #3 on: March 09, 2013, 00:02:25 am »
Same problem here!
Same help would be niceā€¦
I believe this topic is in the wrong section, , as I believe this is a BUG
VM 2.018a
J2.5.9
J 3.9.25; VM 3.4.2; PHP 7.2.34

gpessoa

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 150
Re: Availability image using child products
« Reply #4 on: March 11, 2013, 20:39:26 pm »
Hi there,
I updated to VM 2.0.18c and the issue remains.
The availability image, only shows up for a small second, and then disappear!
J 3.9.25; VM 3.4.2; PHP 7.2.34

gpessoa

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 150
Re: Availabilily field using child products
« Reply #5 on: March 28, 2013, 00:44:34 am »
The problem remains on 2.0.20b
J 3.9.25; VM 3.4.2; PHP 7.2.34