Author Topic: Watermark virtuemart 1.1.3  (Read 77921 times)

Jerry Innemee

  • Beginner
  • *
  • Posts: 30
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #15 on: February 12, 2010, 08:46:59 am »
Hey Rod,

Found your thread and am interested in this to. Looked at your site, are you not using it anymore?

I'm working local on windows with xampp, I need to know how to config the .htaccess file cause images are not loading anymore.

regards Jerry
NL

Roderick1

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 111
    • Top Motion
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #16 on: February 12, 2010, 13:33:52 pm »
Hello Jerry,

(Schrijf dit in engels zodat iedereen het kan lezen)

I have no experience with local servers and this script and would not know if this would work or not..
Is there a way you can test it on a live website?
My client did not want to use it anymore so i took it off.
But it should work out of the box without any problems.

Jerry Innemee

  • Beginner
  • *
  • Posts: 30
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #17 on: February 12, 2010, 14:25:12 pm »
OKey then,

Whel I was hacked early januari and going back live soon.

It is only not easy when I'm developping and pics don't load because of the watermark. But it not the worst. I'll come back to you when I'm live.

I do think I will need a little help  :-[

regards Jerry

Roderick1

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 111
    • Top Motion
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #18 on: February 12, 2010, 14:27:20 pm »
Jerry look me up on the internet and find my email adress " Dushiwebsites "

dodog

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #19 on: February 24, 2010, 03:08:53 am »
Amorino, if you want to change the position of watermark,
in watermark.php on line 32 change:
Code: [Select]
imagecopy($image, $watermark, $w-$ww, $h-$wh, 0, 0, $ww, $wh);
to one of the following lines, where you want the watermark appear
Code: [Select]
// (top left)
imagecopy($image, $watermark, 0, 0, 0, 0, $ww, $wh);

// (top center)
imagecopy($image, $watermark, (($w/2)-($ww/2)), 0, 0, 0, $ww, $wh);

// (top right)
imagecopy($image, $watermark, $w-$ww, 0, 0, 0, $ww, $wh);

// (left centre)
imagecopy($image, $watermark, 0, (($h/2)-($wh/2)), 0, 0, $ww, $wh);

// (centre)
imagecopy($image, $watermark, (($w/2)-($ww/2)), (($h/2)-($wh/2)), 0, 0, $ww, $wh);

// (right centre)
imagecopy($image, $watermark, $w-$ww, (($h/2)-($wh/2)), 0, 0, $ww, $wh);

// (bottom left)
imagecopy($image, $watermark, 0, $h-$wh, 0, 0, $ww, $wh);

// (bottom center)
imagecopy($image, $watermark, (($w/2)-($ww/2)), (($h)-($wh)), 0, 0, $ww, $wh);

// (bottom right)
imagecopy($image, $watermark, $w-$ww, $h-$wh, 0, 0, $ww, $wh);

The watermark script works well on my localhost, but I am not able to configure it to run properly on live site. Using "../../../../watermark/watermark.php" I get an error, that the file was not found.

Roderick1

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 111
    • Top Motion
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #20 on: February 24, 2010, 10:19:23 am »
You need to check if the file is there or not, and check that the path is the same as on your localhost server.

dodog

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #21 on: February 24, 2010, 14:21:57 pm »
Roderick1, yes, the file si there, but it is not shown. When I rename htaccess, the file is shown.

Roderick1

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 111
    • Top Motion
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #22 on: February 24, 2010, 14:29:58 pm »
Did you do this:
Now upload the htaccess.txt to components/com_virtuemart/shop_image/product/
and if you want to the thumbnails in components/com_virtuemart/shop_image/product/resized.
AND RENAME TO .htaccess

Explain what you are doing to me..

fjoncour

  • Beginner
  • *
  • Posts: 4
    • Frédéric Joncour Photographe
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #23 on: March 16, 2010, 16:15:08 pm »
For all of you that want to watermark productimages with cache, here it is:
Hello, I try to use watermark with joomla 1.5.15 and Virtuemart 1.1.4 and it doesn't work. No watermark is created. My install is local php5-gd and PCRE are installed. Somebody have the same problem ? Thank's a lot for your help.
Frédéric

Roderick1

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 111
    • Top Motion
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #24 on: March 16, 2010, 18:27:32 pm »
please triple check your path to the folder ../../../../

fjoncour

  • Beginner
  • *
  • Posts: 4
    • Frédéric Joncour Photographe
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #25 on: March 17, 2010, 10:51:22 am »
please triple check your path to the folder ../../../../
Hello,
Problem is apache config (mod_rewrite) with ubuntu linux...
Thank's for your help
Frédéric

Roderick1

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 111
    • Top Motion
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #26 on: March 17, 2010, 12:50:24 pm »
So it has been fixed and is working now?

fjoncour

  • Beginner
  • *
  • Posts: 4
    • Frédéric Joncour Photographe
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #27 on: March 19, 2010, 22:13:27 pm »
So it has been fixed and is working now?
No, because it's not a priority for the moment =:o)
Thank's for your messages

erwin_m

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 86
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #28 on: April 03, 2010, 22:01:20 pm »
At first it looked very good. But now I'm having errors when I add multiple images. When I'm looking in the mediamanager and trying to look at a file, I'm getting the next error.

Warning: file_get_contents(/var/www/vhosts/mydomain.nl/httpdocs/joomla/components/com_virtuemart/shop_image/product/21004%20%20[website].jpg4ba776fde8b73.jpg) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/mydomain.nl/httpdocs/joomla/watermark/watermark.php on line 24

Warning: imagecreatefromstring() [function.imagecreatefromstring]: Empty string or invalid image in /var/www/vhosts/mydomain.nl/httpdocs/joomla/watermark/watermark.php on line 24

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in /var/www/vhosts/mydomain.nl/httpdocs/joomla/watermark/watermark.php on line 26

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in /var/www/vhosts/mydomain.nl/httpdocs/joomla/watermark/watermark.php on line 27

Warning: imagecopy(): supplied argument is not a valid Image resource in /var/www/vhosts/mydomain.nl/httpdocs/joomla/watermark/watermark.php on line 35

Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in /var/www/vhosts/mydomain.nl/httpdocs/joomla/watermark/watermark.php on line 44

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mydomain.nl/httpdocs/joomla/watermark/watermark.php:24) in /var/www/vhosts/mydomain.nl/httpdocs/joomla/watermark/watermark.php on line 56

Warning: readfile(cache/efbef59cc9513d7ddd4800b218888967) [function.readfile]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/mydomain.nl/httpdocs/joomla/watermark/watermark.php on line 67


In the front end there's only a placeholder visible.

Can anyone tell me what's going wrong?

xms

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Re: Watermark virtuemart 1.1.3
« Reply #29 on: June 13, 2010, 11:36:26 am »
Hi Roderick1,

The link http://baglan.web.tr/media/watermark-with-cache/watermark-with-cache.zip not available.
Please correct this.

Thanks
xms