Virtuemart Product Details not working

Started by reders, August 30, 2008, 00:42:02 AM

Previous topic - Next topic

mihalio

Hello Guys, I have the solution! Found it here in the forums! Well, r u ready?

<<< In Global Configuration, it seems that u had lately changed "Search Engine Friendly URLs " and turned it to YES! Well this thing changes somehow the URL and it's not working!!! Turn it to NO and buy me a beer!>>>

vjtemplates

Not sure about sh404SEF, but Joomla SEF is working fine with VM. I heard sh404SEF should be working fine either now.
VirtueMart Templates

[url="http://www.vjtemplates.com"]http://www.vjtemplates.com[/url]

xsor

same problem, how to fix?
go to you cPanel -> PHP Configuration
select php5 default.

DONE ... thax too me :)

webmiller

I was on php 4.4 had the same problem, first time I did activate the SEF within Joomla and I got /cgi.php?...... when I clicked on product details. I turned the SEF off and still had the same issue.

So I wiped everything, reinstalled, never touched the SEF and got /php?...... when I clicked on product details.

I upgraded to PHP 5.2.6 – works fine now.

elisascubla

go to you cPanel -> PHP Configuration
select php5 default

sorry where is this? in Joomla global configuration? or in VM? maybe a stupid question but i'm new to this system..
thanks

Quote from: xsor on September 14, 2009, 09:10:41 AM
same problem, how to fix?
go to you cPanel -> PHP Configuration
select php5 default.

DONE ... thax too me :)

Quick Reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name:
Email:
Verification:
Please leave this box empty:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
7x3:
Shortcuts: ALT+S post or ALT+P preview