Author Topic: Problem with Tab  (Read 791 times)

Aeon1974

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
Problem with Tab
« on: February 19, 2020, 11:50:53 am »
Hello,

I'm a newbie here and having a problem with virtuemart.
At the pages of the products there are three tabs. And I've used a translation package for virtuemart.
That's the NL language package. The two outside tabs are correct in dutch. The problem is in the middle.
It's given COM_VIRTUEMART_SPECIFICATIONS. Is there a way to translate or change it?

Thanks a lot!

Best regards,

Mark

jjk

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3656
  • using Matomo instead of Google Analytics
Re: Problem with Tab
« Reply #1 on: February 19, 2020, 20:36:21 pm »
Sounds like an untranslated language key in your template. The language key COM_VIRTUEMART_SPECIFICATIONS is not part of the VM language files. Did the template come with it's own site language file?
Non-English Shops: Are your language files up to date?
http://virtuemart.net/community/translations

Aeon1974

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
Re: Problem with Tab
« Reply #2 on: February 20, 2020, 17:58:33 pm »
Thanks for the reply!

I got it from here, https://www.virtuemart.net/community/translations/virtuemart It's the dutch language package. I also tried the payment plugin language pack from here https://www.virtuemart.net/community/translations/virtuemartplugins.


jjk

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3656
  • using Matomo instead of Google Analytics
Re: Problem with Tab
« Reply #3 on: February 20, 2020, 18:36:57 pm »
As I wrote in my previous reply - the language key COM_VIRTUEMART_SPECIFICATIONS does not exist in the original VirtueMart language files (which you downloaded from https://www.virtuemart.net/community/translations. It is either part of your template or a third party VM extension. If you have a copy of your website on your local PC, an easy method to locate the language key is to use the 'Search in files' tool of editors like Notepad++
Non-English Shops: Are your language files up to date?
http://virtuemart.net/community/translations

Aeon1974

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
Re: Problem with Tab
« Reply #4 on: February 20, 2020, 19:39:17 pm »
Nope, its not init it gives back Search "COM_VIRTUEMART_SPECIFICATIONS" (0 hits in 0 files)

Can I add it myself?

Jörgen

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 2857
    • Kreativ Fotografi
  • VirtueMart Version: 3.4.x
Re: Problem with Tab
« Reply #5 on: February 20, 2020, 19:44:31 pm »
Yes You ca add it yourself.

https://docs.joomla.org/J3.x:Language_Overrides_in_Joomla

Jörgen @ Kreativ Fotografi
Joomla 3.9.18
Virtuemart 3.4.x
Olympiantheme Hera (customized)

jjk

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3656
  • using Matomo instead of Google Analytics
Re: Problem with Tab
« Reply #6 on: February 20, 2020, 21:05:23 pm »
Nope, its not init it gives back Search "COM_VIRTUEMART_SPECIFICATIONS" (0 hits in 0 files)
It should find this language key at least in one of the *.php files.
Non-English Shops: Are your language files up to date?
http://virtuemart.net/community/translations