Author Topic: there should be something i don't know maybe...  (Read 830 times)

VickyG

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
there should be something i don't know maybe...
« on: June 07, 2011, 08:20:00 am »
Hello,
i will appreciate so much any help for my problem.

I have an issue DISPLAYING new themes.

I unzip the theme, i upload by ftp the unzipped theme in the component/com_virtuemart/theme.
I enter the configuration/site/layout and i select the new theme and save.
After that, inside layout/category template and layout/flypage i select (when it is possible) the right file, according to my theme.

BUT NOTHING CHANGE.
My website still displays the damned DEFAULT theme.
It happen with all the Joomla Templates, even with the original one.
I only can see the default VirtueMart theme, whatever i do.
The only change i get is that some product even disappear :-)

I made so many searches on internet, but i didn't find anything... it seems that there is something i don't know, because everybody change their theme so easily...

Can anybody tell me where i'm wrong?

Thank you so much.

VG

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27595
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: there should be something i don't know maybe...
« Reply #1 on: June 07, 2011, 16:03:59 pm »
Have you tried a different browser? Cleared the cache?
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.6.10.10211 on Joomla 3.9.13 PHP 7.0.33