Author Topic: New Products & Categories Menu - J! Style, Suffix, Itemid, SSL, Cat Start, Hide  (Read 343139 times)

Forrest

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1972
  • Me and my baby
    • Web Developer
You need to use the Start ID. IE:
If you have
  • Shoes (id 5 )
    • Sneakers (id 6 )
    • Dress Shoes (id 7 )
    • Sandals (id 8 )

Use a start ID of 5.
This will show the menu as:
  • Sneakers (id 6 )
  • Dress Shoes (id 7 )
  • Sandals (id 8 )

cesarfaria

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Hi, this is it compatible with joomla 2.5 + vm 2?
I've installed but I can't configure the parameters of menu.

Thanks

Forrest

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1972
  • Me and my baby
    • Web Developer
Nope, J1.5 only.

cesarfaria

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Do you know if exists any free solution that create 3 level menu for virtuemart categories for joomla 2.5 + vm2?

Thanks

Forrest

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1972
  • Me and my baby
    • Web Developer
I don't know, sry. At some point I will upgrade this, but I was still looking for more feedback from the community on the latest update before I worked on converting.

tosscy

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Hi, thank you for your answer.
I need this:

Shoes (id 5 )
   Sneakers (id 6 )
   Dress Shoes (id 7 )
       For Disco (id 30)
       For Business (id 31)
   Sandals (id 8 )

When mouse is over Dress Shoes (id 7 ), I would like to appear the 3rd level For Disco (id 30) and For Business (id 31).
Now I have when mouse is over Shoes (5) it appears submenu of 2nd and 3rd level at once.
Sorry for my English:-)
Petr

Forrest

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1972
  • Me and my baby
    • Web Developer
you need to set a Start Id of 5 for example above (but obviously replace with your starting catid).

tosscy

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Thank you, but without success.
I have this setting:
http://www.totin.cz/1.jpg


These (sub)categories:
http://www.totin.cz/2.jpg


But this result on frontpage:
http://www.totin.cz/3.jpg

Mouse is over level 2 (id175) and level 3 and level 4 is in the same list.
I cannot find why.
Thank you for your patience:-)
Petr

Forrest

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1972
  • Me and my baby
    • Web Developer
Well the mega and flyout menus only work on the first level output as you have, so additional menu levels (2, 3,...) will show within the flyout.
As for looking as if they (level 3 and 4) are on the same "level", check your html output and corresponding css. Each menu level has unique css assigned to them. You can use css to add indents, color changes, images, etc to your needs.

lchatten

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
How do I configure the files to show the menu horizontally? Been trying for so long and cannot figure it out! Thank you!

Forrest

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1972
  • Me and my baby
    • Web Developer
How do I configure the files to show the menu horizontally? Been trying for so long and cannot figure it out! Thank you!
How long... have you downloaded the latest module?
If so, are you using the mega or flyout options? If not, it is just a matter of creating or leveraging your css.

_Drax_

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Hey,

First of what a great module!

But I've having an issue I can't seem to resolve. It involves the use of third level sub-categories, I'm using  Joomla 1.5.22 & VirtueMart 1.1.4.

Example:
Category
   Sub-Category
      Sub-Sub-Category
         Products
         
So I've selected that when I'm in my category it needs to be dropped out specific to the level were I'm at.

So when I'm in my Sub-Category the menu is like this:
Category 1
Category 2
Category 3
Category 4
Category 5
   Sub-Category 1
   Sub-Category 2
   Sub-Category 3
   
Then when I got the the products in Sub-Category 1 it's like this:
Category 1
Category 2
Category 3
Category 4
Category 5
   Sub-Category 1
      Product 1
      Product 2
      Product 3
   Sub-Category 2
   Sub-Category 3
   
So far the menu is working like a charm. However when I use the following setup things get out of wack.

Category 1
Category 2
Category 3
Category 4
Category 5
   Sub-Category 1
      Sub-Sub-Category 1 (Product be here.)
      Sub-Sub-Category 2
      Sub-Sub-Category 3
   Sub-Category 2
   Sub-Category 3
   
So I click on Sub-Sub-Category 1 to view my products and I go to the page with my products however the fold out navigation is gone and has returned to it's originial state like this:

Category 1
Category 2
Category 3
Category 4
Category 5

How can I fix it so it becomes like this:

Category 1
Category 2
Category 3
Category 4
Category 5
   Sub-Category 1
      Sub-Sub-Category 1
         Product 1
         Product 2
         Product 3
      Sub-Sub-Category 2
      Sub-Sub-Category 3
   Sub-Category 2
   Sub-Category 3

Forrest

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1972
  • Me and my baby
    • Web Developer
How about a link to share where I can view this.

_Drax_

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
http://www.expostoreonline.de/index.php

With "Expolinc" being the main category, "Expolinc Rollup" the sub-category, "Expolinc Rollup Promo" the sub-sub category and "Expolinc Rollup Promo" the product.

The fold out menu will disappear when you click on the sub-sub category 'Expolinc Rollup Promo" to view the products.

Forrest

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1972
  • Me and my baby
    • Web Developer
Sent you a PM.