Author Topic: Problem to create a Shipper List  (Read 77479 times)

zazu

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #15 on: January 30, 2009, 09:44:48 am »
I also had this problem - thanks for the solution ;D ;D

merkado

  • Beginner
  • *
  • Posts: 10
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #16 on: January 30, 2009, 15:25:39 pm »
Found the solution... Thanks

Titus49Bis

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #17 on: February 09, 2009, 18:42:00 pm »
thank you very much !!!

aadilk4

  • Beginner
  • *
  • Posts: 12
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #18 on: February 16, 2009, 16:33:57 pm »
thanks guys, it sorted my one problem out, however on my shipping options, on every single order it just says shipping is free, any suggestions

bingmannen

  • Beginner
  • *
  • Posts: 24
    • Midnight Sun Trading
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #19 on: February 24, 2009, 15:55:48 pm »
Thanks a lot for this solution, totally saved my day! :)
There is no evidence life is so serious!

jvprosys

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #20 on: March 01, 2009, 22:52:29 pm »
thanks a lot great fix mascarp

bulesz

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 194
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #21 on: March 06, 2009, 21:15:25 pm »
Thanks Guys!

bubberz

  • Beginner
  • *
  • Posts: 20
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #22 on: March 08, 2009, 05:42:19 am »
anybody know why I wouldn't see this "classes" folder under com_virtuemart?

I only see: js, shop_images, themes ...as folders.

simovina

  • Beginner
  • *
  • Posts: 12
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #23 on: March 12, 2009, 00:47:43 am »
This kind of biger bug, I hope next version will have this fixed.
Solution provided in here worked, thanks.

br29

  • Beginner
  • *
  • Posts: 44
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #24 on: March 13, 2009, 18:32:50 pm »
Solution to bug on Shipper list from http://forum.vmitalia.net/:
Go to: administrator/components/com_virtuemart/classes/ps_shipping.php
change the WRONG line 113 and 138 ($fields = array( 'shipping_carrier_name' => vmGet($d["shipping_carrier_name"]),) with this line:
$fields = array( 'shipping_carrier_name' => vmGet($d, 'shipping_carrier_name'),
And the Shipping list will be OK...Massimo

life saver!! thank you!!

patrex

  • Beginner
  • *
  • Posts: 15
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #25 on: March 16, 2009, 15:50:39 pm »
This fix got around the problem...

Thanks a lot

Patric

lownotes

  • Beginner
  • *
  • Posts: 19
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #26 on: March 19, 2009, 06:05:57 am »
Thanks,

to those who can't find the file, look in

/administrator/components/com_virtuemart

not

/components/com_virtuemart

angel33

  • Beginner
  • *
  • Posts: 4
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #27 on: March 19, 2009, 14:49:49 pm »
Thanks mascarp for sharing your knowledge.
I was going crazy before i sow your post
Cheers!

bunglehaze

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 487
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #28 on: March 20, 2009, 10:48:05 am »
Has anyone got this bug happen again? I have checked the files and the lines at 113 and 138 are as per the fix but I am still only getting the first char of the shipper name saved and no shipping options showing in my shopfront.

leigh

ka$h

  • Beginner
  • *
  • Posts: 4
Re: Problem to create a Shipper List
« Reply #29 on: March 24, 2009, 00:02:51 am »
Thanks Mapri, credit to you for supplying that answer, saved me a headache, and further frustration.

K