VirtueMart Forum

VirtueMart 2 + 3 => Administration & Configuration => Topic started by: xiach on June 07, 2017, 03:47:40 am

Title: no products displayed under subcategories but are labeled correctly
Post by: xiach on June 07, 2017, 03:47:40 am
I'm new to Joomla/VirtueMart. I think I did some updates that messed things up. Now that when I click into the "shop" page, I can see all the products but when I click on one of the subcategories, no products are displayed.

here's the site https://wayuuhammocks.com/en/shop

can someone point me toward the right direction in figuring out what's wrong?
Title: Re: no products displayed under subcategories but are labeled correctly
Post by: Ghost on June 07, 2017, 10:16:04 am
The issue is with custom filters extension you're using.  VM category view works fine https://wayuuhammocks.com/en/shop/luxury-item.
Title: Re: no products displayed under subcategories but are labeled correctly
Post by: xiach on June 07, 2017, 16:15:15 pm
Yeah I just figured that out too...so how can I fix it? Before I created a hidden menu item for custom filters the shop pages would say "Notice Please create a menu item for the Custom Filters results page"...and when I click into a category the Categories menu on the left side disappeared. but after I created it it messed things up like it is now. How can I fix this?
Title: Re: no products displayed under subcategories but are labeled correctly
Post by: Ghost on June 08, 2017, 07:48:39 am
Updating Custom Filters extension should do the trick.
Title: Re: no products displayed under subcategories but are labeled correctly
Post by: xiach on June 08, 2017, 16:50:07 pm
I figured it out. it was a simple option of setting the template layout!