Author Topic: Found prior migration process, resume migration every time  (Read 4561 times)

jed

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
Found prior migration process, resume migration every time
« on: February 14, 2012, 21:36:33 pm »
Hi, every time I click the sync media to virtueMart I get the following

        Found prior migration process, resume migration maxScriptTime 47 maxMemoryLimit 117
        Synchronized 0 media for product in directory images/stories/virtuemart/product/
        Synchronized 0 media for category in directory images/stories/virtuemart/category/
        Synchronized 0 media for manufacturer in directory images/stories/virtuemart/manufacturer/
        Synchronized 0 media for vendor in directory images/stories/virtuemart/vendor/
        Synchronized alltogether 0 files

It was ok but now I am on Joomla 2.5.1 and have upgraded to the VM patch s Im on 2.0.1
If I add an image to my stories/virtuemart/product and click the sync button it does nothing but give the above message.
Is there a place I can look to find this "prior migration process" and delete it to see if that will get the images syncronizing again.

Many thanks for any reply

jmusick

  • Beginner
  • *
  • Posts: 5
Re: Found prior migration process, resume migration every time
« Reply #1 on: August 03, 2012, 07:58:23 am »
Was there ever a resolution to this? Same problem.

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10070
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Found prior migration process, resume migration every time
« Reply #2 on: August 05, 2012, 10:41:00 am »
It is not really a problem jmusick.

It is an info message:
When every you start the synchronisation and you did one before you will see "Found prior migration process, resume migration"

The result is interesting. Of course when you used synchronise media already and all media is already synchronised you will see something like
        Synchronized 0 media for product in directory images/stories/virtuemart/product/
        Synchronized 0 media for category in directory images/stories/virtuemart/category/
        Synchronized 0 media for manufacturer in directory images/stories/virtuemart/manufacturer/
        Synchronized 0 media for vendor in directory images/stories/virtuemart/vendor/
        Synchronized alltogether 0 files

There is only a problem, when you copied new media and it does not appear. Or when it is constantly importing medias, even you know all medias are synchronized.
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

jmusick

  • Beginner
  • *
  • Posts: 5
Re: Found prior migration process, resume migration every time
« Reply #3 on: August 20, 2012, 22:03:07 pm »
Well the default images, like the tools from the "demo" store (shovel, etc.) come back every time I do the sync, even after I've deleted them. Happens every time. Is that also normal?

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10070
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Found prior migration process, resume migration every time
« Reply #4 on: August 20, 2012, 22:48:06 pm »
this is the synchro of the media
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

romax100

  • Beginner
  • *
  • Posts: 9
Re: Found prior migration process, resume migration every time
« Reply #5 on: November 14, 2014, 00:29:45 am »
Hello,

I have a problem with the same message. I did a migration, but instead of putting the images I need to synchronize in the correct place for the first time I didn't do it.
So All my categories and products got migrated, but with no images.

So I got all of the images I needed from a backup I had and copied them in the correct locations. So I then tried to synchronize everything again, so that my images will show in the store. But no images are getting transfered no matter what I do.

Same notification, and I only have an option to start a migration and not "Resume".

Help Please.

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10070
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Found prior migration process, resume migration every time
« Reply #6 on: November 15, 2014, 20:15:40 pm »
The reason is that the there is no translation table.

So you have two options. Do the migration again. OR, if you did already too much work, I think you can handle it with the migrator of daycounts http://extensions.virtuemart.net/import-export/virtuemart-migrator-detail
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

borro

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 207
  • Wish you happiness!
    • web developing, web design
  • VirtueMart Version: a few
Re: Found prior migration process, resume migration every time
« Reply #7 on: February 21, 2016, 15:01:32 pm »
The reason is that the there is no translation table.
So you have two options. Do the migration again. OR, if you did already too much work, I think you can handle it with the migrator of daycounts http://extensions.virtuemart.net/import-export/virtuemart-migrator-detail
Hello, Milbo

Is it possible to create this translation table by hand via PHPMyAdmin and somethig else? Is there any instruction about it?
Can the absence of this translation table affect that media synchronization is not working now? It worked great before this day. Joomla 3.4.8+VM3.0.9 with 10011 photos in images/stories/virtuemart/product folder
Wish you happiness!