Author Topic: [SOLVED] VM 2.0.2 bugreport  (Read 4373 times)

dnlvsci

  • Beginner
  • *
  • Posts: 46
[SOLVED] VM 2.0.2 bugreport
« on: February 24, 2012, 17:28:29 pm »
I'm using joomla 1.5.25 and VM 2.0.2 (downloaded one 30 minutes ago) I refresh the program and the extensions too.

1 -> The cart ajax not working. When I buy something I click the 'add to cart' button and nothing happen. When I refresh the site I see all item of my cart
2 -> I can't select shipment and payment method. When I click select XY method I just see a blank page (the page contain only the save and cancel button and the header information)

In administrator everything working fine but I can't test the VM without buying anything, but I can't buy anything without shippment or payment method :(

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9853
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #1 on: February 24, 2012, 18:17:43 pm »
Are you using template overides?

We must provide a manual for the changes. It is not much, but a bit
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10337
  • VirtueMart Version: 3+
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #2 on: February 24, 2012, 19:45:07 pm »
cant help without a url.

J3.9+ VM 3.4.2
Slowest Page Speed Score (88) (Category)
Fastest Page Speed Score (94-96) (productdetails)

dnlvsci

  • Beginner
  • *
  • Posts: 46
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #3 on: February 25, 2012, 17:31:56 pm »
@Milbo
No I'm not using template override.

@BanquetTables.pro
I can't give you a link, because i test VM in my local machine and I'm using wamp :)


Anyone get this error on vm 1.5.25? Please report this here :) I hope this is not my fault :P

AndyNZL

  • Beginner
  • *
  • Posts: 32
    • IPO Digital Design
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #4 on: February 27, 2012, 01:50:35 am »
Sae issue here - http://eco-express.ibdg.co.nz 9development server only, butn accessible to outside world). LOVING Vm2.02, hugge imporovment guys, but add to cart does nothing. Have tried all manner of Jquery switching on and off and nothing can get that button working :-) Any help greatly appreciated.

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9853
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #5 on: February 27, 2012, 08:53:15 am »
I hope you checked this post http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=95979.0 .

The shipment, payment is maybe just a misconfiguration. You do not get any error message?
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

dnlvsci

  • Beginner
  • *
  • Posts: 46
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #6 on: February 27, 2012, 12:33:30 pm »
Hello Milbo

I try change my site template (to rhuk_milkyway) cause my site use own jquery but the problem not solved. After I change back my site template to the original, and disable the VM jquery, but the problem not solved..... In the end I replaced the VM 2.0.2 js library to VM 2.0 js library. The ajax not working too, but when I clicked the "add to cart" button the page refreshed and redirect me to the cart page. I think the bug in your js code...

sky_rb

  • Beginner
  • *
  • Posts: 5
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #7 on: February 29, 2012, 08:32:37 am »
I also have similar problems.

I use VM2.0.2 with J1.5.11 and template mixxmag from RocketTheme.

When I login as a user everything works great, BUT, when I don't, adding a product to the cart and updating/removing products when you view the cart doesn't work properly. Sometimes my cart is empty or only shows the first product I added.

I fixed this now by disabling the System-Cache. Is this the best solution for this problem? Does anyone have a better solution?

Thanks!

rubo

  • Beginner
  • *
  • Posts: 4
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #8 on: February 29, 2012, 19:38:23 pm »
I'm have issue #2 also.
Using VM 2.0.2 & J2.5.1 the shipping method is not being automatically selected and when i click to select a shipping method it displays a blank page with just save & cancel buttons. The payment works fine thought.

Here's the link to the test site:
http://www.shinestradingroom.com/new/superstore.html

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9853
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #9 on: February 29, 2012, 22:48:13 pm »
Do you know that you do not have to enter data which you do not really need, example

The shipment method works with zips, when you do not enter any zip, the whole thing is not checked. But when you enter min zip =1 and max zip = 99999, then you MUST enter a zip before you can choose a shipment. Remember that you can just enter the checkout and without doing anything directly press the checkout, then you are lead through the cart and you enter anything in the correct sequence.
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

rubo

  • Beginner
  • *
  • Posts: 4
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #10 on: February 29, 2012, 22:54:47 pm »
Yes, i have left the options for zip empty.

The thing is with the 2.0.0 everything works (except the authorize.net, which was not available there), but with the exact same settings 2.0.2 is not selecting the shipping method.
Payment auto selection works fine.

I tried uninstalling the aio component, manually uninstalling the plugins, removing database entries etc. then reinstalling the aio and it still is not working.

Any ideas???

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9853
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #11 on: February 29, 2012, 23:09:23 pm »
Easiest is when you give me an access to your page via pn, then I can take a look on your configuration
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

rubo

  • Beginner
  • *
  • Posts: 4
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #12 on: March 01, 2012, 00:29:34 am »
PM sent  8)

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9853
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #13 on: March 01, 2012, 09:08:47 am »
Okey, I  checked your page.

The only bug is that the message is not shown "sorry, no shipment for your address found" or so. Because it is absolutly fine working, when you enter USA as BT country. I even tested now to use for the ST another country and then the shipment is unset. So everything is almost right. I think when you do this as admin you get even a message with a link where to change it.
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

dnlvsci

  • Beginner
  • *
  • Posts: 46
Re: VM 2.0.2 bugreport
« Reply #14 on: March 01, 2012, 18:27:04 pm »
Hello Milbo!

And what about the ajax cart refresh? Can you test VM2.0.2 on J1.5.25? The shipment and payment working good but the ajax problem not solved for me.. :(