Author Topic: Product Category Creation Link Failure  (Read 1520 times)

jacquedonald

  • Beginner
  • *
  • Posts: 18
Product Category Creation Link Failure
« on: February 09, 2012, 04:22:37 am »
Hello,
I have a fresh install of VirtueMart 2.0.0 running on Joomal 2.5.1.
I have only set the shop name so far and a few other settings such as currency. I have installed the AIO module as well.
The issue I am having is when I go to Products -> Product Categories (www.mysite.com/administrator/index.php?option=com_virtuemart&view=category) and then click on New to create a New category (as i have none yet)
The page opens as if there is no stylesheet attached and I am unable to create a new category (it seems to go right to www.mysite.com/administrator/index.php)

I have tried this in IE and Chrome and reinstalled VirtueMart.
I cant seem to find anything online related to it.
If anyone has encountered this issue and can help please let me know!
Many Thanks!

jacquedonald

  • Beginner
  • *
  • Posts: 18
Re: Product Category Creation Link Failure
« Reply #1 on: February 09, 2012, 04:35:15 am »
I actually expanded on this error and find the same issue when I attempt to add a new payment method and a new shipment method. I am able to add a new product with no issue at this time though...

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10094
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Product Category Creation Link Failure
« Reply #2 on: February 09, 2012, 13:47:48 pm »
j2.5 and vm2.0.0 is not working togheter you must use 2.0.1e
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

jacquedonald

  • Beginner
  • *
  • Posts: 18
Re: Product Category Creation Link Failure
« Reply #3 on: February 10, 2012, 01:36:20 am »
Thank you for the info I guess I didnt dig deep enough to find that. I downloaded that version from the dev site and installed it, and I am moving past where I had the issues!

Do you happen to know when the production release of this would possibly be coming out?