Author Topic: Bug in pagination when using joomla menus.  (Read 1473 times)

mark R

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 220
Bug in pagination when using joomla menus.
« on: January 17, 2012, 08:34:08 am »

Hi All,

I am having a problem with the pagination when going from one category on page 2 to another category with only one page(blank page)
this problem occurs when moving from a subcategory to a parent category.
example- If i go from page 2 on Subcategory B to Category 2 the page returns no results?

Category 1
   subcategory A
   subcategory B (click on page 2)
Category 2 (only has one page of results)



I am using the joomla menus for my categories etc.

Hope this make sense, any help would be much appreciated.

Many thanks



Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
Seek and ye shall find.........
4 VM sites and counting

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9970
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Bug in pagination when using joomla menus.
« Reply #1 on: January 17, 2012, 19:38:17 pm »
We had that problem before, but should be fixed. Hmmm, do you use vm2.0.0?
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

mark R

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 220
Re: Bug in pagination when using joomla menus.
« Reply #2 on: January 18, 2012, 22:02:48 pm »
Hi Milbo,

I am using VM2.0.0  I upgraded from 1.9.8M.

Many thanks
Seek and ye shall find.........
4 VM sites and counting

mark R

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 220
Re: Bug in pagination when using joomla menus.
« Reply #3 on: January 20, 2012, 09:11:35 am »
It works ok if i go from page 2 on subcategory B to subcategory A but not if i go from B to 2.

Category 1
   subcategory A
   subcategory B (click on page 2)
Category 2 (only has one page of results)

Many thanks
Seek and ye shall find.........
4 VM sites and counting

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27570
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: Bug in pagination when using joomla menus.
« Reply #4 on: January 20, 2012, 10:15:24 am »
Are you using template override? The pagination code changed with VM2.0 release so maybe your view needs updating?
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.6.8.10197 on Joomla 3.9.13 PHP 7.0.33