Author Topic: Invalid Token after submitting "ask a question about this product"  (Read 4217 times)

nghongkai

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Hello, I use my virtuemart as a catalog, everytime I submit the "ask a question about this product" form, it returns a message "Invalid Token". And I can't seem to find the settings to this form, like where will the message be sent. Anyone face the same problem?

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27389
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: Invalid Token after submitting "ask a question about this product"
« Reply #1 on: January 03, 2012, 20:02:52 pm »
That comes from Joomla, and has many reasons/causes. Try a search on the Joomla forum for some suggestions.
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.4.3.10057 on Joomla 3.9.6 PHP 7.0.33
Testing VM 3.4.5.10059 on Joomla 3.9.6

beevo

  • Beginner
  • *
  • Posts: 16
Re: Invalid Token after submitting "ask a question about this product"
« Reply #2 on: February 10, 2012, 14:29:20 pm »
hi nghongkai

If you do get a solution. pop a note back in here for others wont you.

Thanks.
Using Joomla 3.4.4 and VM 3.0.10

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10322
  • VirtueMart Version: 3+
Re: Invalid Token after submitting "ask a question about this product"
« Reply #3 on: February 10, 2012, 19:00:40 pm »
turn off "system cache" plugin

J3.9+ VM 3.4.2
Slowest Page Speed Score (88) (Category)
Fastest Page Speed Score (94-96) (productdetails)

tonis

  • Beginner
  • *
  • Posts: 40
Re: Invalid Token after submitting "ask a question about this product"
« Reply #4 on: March 05, 2012, 23:12:40 pm »
I had the same problem ... i turned on the "system cache" plugin and now it works.

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10322
  • VirtueMart Version: 3+
Re: Invalid Token after submitting "ask a question about this product"
« Reply #5 on: March 06, 2012, 01:03:47 am »
I had the same problem ... i turned on the "system cache" plugin and now it works.

turned on or off?
J3.9+ VM 3.4.2
Slowest Page Speed Score (88) (Category)
Fastest Page Speed Score (94-96) (productdetails)

Veggie Flycatcher

  • Guest
Re: Invalid Token after submitting "ask a question about this product"
« Reply #6 on: April 17, 2012, 00:18:29 am »
Stumbled into your forum subject during my search for an answer to my problem, which is exactly like yours.

In my situation, the Invalid token message only occurred when submitting the ask-a-question popup window for the first time in a session. Later in that same session, the message didn't return anymore.

Turning on or off System Cache didn't do the trick for me.

But turning off System SEF did! Also, setting Search Engine Friendly URLs to NO in the Global Configuration worked fine as well.

I had no problems in J251&VM202. Problem did arise in J251&VM204 and J254&VM204.

Also, problem(as well as popup window) didn't occur  when putting off JQuery (working offline with Google JQuery ON).

It looks as if JQuery messes up the SEF URL of the former page (with the ask-a-question button)? (No experience with JQuery whatsoever.)

tonis

  • Beginner
  • *
  • Posts: 40
Re: Invalid Token after submitting "ask a question about this product"
« Reply #7 on: April 17, 2012, 13:11:52 pm »
I had the same problem ... i turned on the "system cache" plugin and now it works.

turned on or off?

turned on, by turning off it dont works for me

jelly

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 126
Re: Invalid Token after submitting "ask a question about this product"
« Reply #8 on: May 03, 2012, 12:42:29 pm »
I am using Joomla! 2.5.4 & VM 2.0.6
Same problem here...
No solution found yet...

My errormessage varies:

Invalid Token
or
Some fields are not accurate, please check your input


fllipper

  • Beginner
  • *
  • Posts: 13
Re: Invalid Token after submitting "ask a question about this product"
« Reply #9 on: June 29, 2012, 20:34:56 pm »
Hello, I make a clean in cache system, and the ask question start to work, again.

Hope this help :)

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9835
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: Invalid Token after submitting "ask a question about this product"
« Reply #10 on: June 30, 2012, 15:15:21 pm »
Invalid token comes also, when the session time is too short
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

drogg

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
    • http://li4ka.info
Re: Invalid Token after submitting "ask a question about this product"
« Reply #11 on: July 01, 2012, 16:42:12 pm »
yeah joomla is really outstaff sysytem... =)
i love blogs