Author Topic: problem with site after installed VM 2 last version  (Read 1350 times)

_ad0_

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
problem with site after installed VM 2 last version
« on: November 21, 2011, 11:04:25 am »
Hello

Could someone help me ?
After I installed a VM , my site doesnt work any more .
When I go to admin panel and open VM component , and go in shipment or paying methods i received a msg
Fatal error: Allowed memory size of 100663296 bytes exhausted (tried to allocate 7680 bytes) in /home/centar/components/com_virtuemart/helpers/vmplugin.php on line 167

and also when i try to open a site  i got this msg
Fatal error: Allowed memory size of 100663296 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /home/centar/components/com_virtuemart/helpers/vmplugin.php on line 230

Does anyone know what happening ?


Thank you

mandocontrol

  • Beginner
  • *
  • Posts: 9
    • Mando a Distancia | Mando Control
Re: problem with site after installed VM 2 last version
« Reply #1 on: November 29, 2011, 18:04:35 pm »
I have the same problem...I did not have the problem with a previous versions so what i did is uninstall and installed 1.9g...For now it is ok but there are a lot of bugs in that version.

When you go to your backend and depublish your virtuemart modules it will work again but i know its no solution i am looking for the right one as well.



<a href="http://www.mando-control.es">Mando a distancia para todo tipo de marcas</a>

<a href="http://www.seo-royal.com">Posicionamiento de web | posicionamiento de buscadores</a>

kpg

  • Beginner
  • *
  • Posts: 32
    • konzeptplus
Re: problem with site after installed VM 2 last version
« Reply #2 on: November 29, 2011, 19:49:20 pm »
Hi,

This is not a specific VM problem. Your servers have a setting that limits the memory. This can be changed in your php.ini.
Increase the max_memory variable in your php.ini file.
But i'm not sure that you have access to that file. Depends on your Provider.

regards

Tobi