Author Topic: Have dropdowns been replaced with radio buttons in Custom Fields??  (Read 4434 times)

shakir

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Just updated to latest RC and now my custom fields (example: a product has "size"  6, 8, 10, 12) seem to have turned from a dropdown menu selection to messy radio button selectors.

Is there somewhere to configure this back to dropdown menuselection or has it been changed in latest rc?
It looks bad.
 :'(


[attachment cleanup by admin]

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10377
  • VirtueMart Version: 3+
Re: Have dropdowns been replaced with radio buttons in Custom Fields??
« Reply #1 on: November 09, 2011, 19:17:13 pm »
drodown

[attachment cleanup by admin]
J3.9+ VM 3.4.2
Slowest Page Speed Score (88) (Category)
Fastest Page Speed Score (94-96) (productdetails)

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10377
  • VirtueMart Version: 3+
J3.9+ VM 3.4.2
Slowest Page Speed Score (88) (Category)
Fastest Page Speed Score (94-96) (productdetails)

shakir

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Re: Have dropdowns been replaced with radio buttons in Custom Fields??
« Reply #3 on: November 09, 2011, 20:11:40 pm »
Once again B.T.P  - THANK YOU!!! :)

shakir

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Re: Have dropdowns been replaced with radio buttons in Custom Fields??
« Reply #4 on: November 09, 2011, 20:32:11 pm »
1 last question regarding the dropdowns.
Is it possible to remove the word 'Free' after each size?
I tried adding the sale price to each custom attribute but it then tripled the sale total price.
So when I remove the $ amount in each 'size' - in the front end it still says 'Free' after each one.
TIA!

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10377
  • VirtueMart Version: 3+
J3.9+ VM 3.4.2
Slowest Page Speed Score (88) (Category)
Fastest Page Speed Score (94-96) (productdetails)

shakir

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Re: Have dropdowns been replaced with radio buttons in Custom Fields??
« Reply #6 on: November 09, 2011, 21:08:31 pm »
Im using J1.5

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10377
  • VirtueMart Version: 3+
Re: Have dropdowns been replaced with radio buttons in Custom Fields??
« Reply #7 on: November 09, 2011, 21:13:03 pm »
language/en/en-GB.com_virtuemart.ini


COM_VIRTUEMART_CART_PRICE_FREE=""
J3.9+ VM 3.4.2
Slowest Page Speed Score (88) (Category)
Fastest Page Speed Score (94-96) (productdetails)

shakir

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Re: Have dropdowns been replaced with radio buttons in Custom Fields??
« Reply #8 on: November 09, 2011, 21:16:04 pm »
Thanks I actually just found it before you sent the reply.

Learning curve.. Thanks again again lol ;)