Author Topic: virtumart 1.9.8c installation and working problem  (Read 8967 times)

neeraj10786

  • Beginner
  • *
  • Posts: 27
virtumart 1.9.8c installation and working problem
« on: August 30, 2011, 15:31:03 pm »
I am using joomla 1.7
and uploaded virtumart  1.9.8c
but it's not working properly

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/public_html/.../libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 282
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/public_html/.../libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 282
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/public_html/.../libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 282
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/public_html/.../libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 282

these are comming der
please solve it



Warning: Invalid argument supplied for foreach() in home/public_html/../libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 368

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in home/public_html/..//libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 282




Keep Smiling
Neeraj Sharma
Website Designer

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 26976
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM..3.4.0.9935 on Joomla 3.8.12 PHP 7.0.31

neeraj10786

  • Beginner
  • *
  • Posts: 27
Re: virtumart 1.9.8c installation and working problem
« Reply #2 on: August 31, 2011, 08:44:25 am »
Thanks for ur help
i got another problem now
Please sort out it
After using your that zip file
i got these error at front page


COM_VIRTUEMART_RATINGCOM_VIRTUEMART_UNRATED
COM_VIRTUEMART_CART_PRICE:
COM_VIRTUEMART_PRODUCT_BASEPRICE_WITHTAX4,47 €
COM_VIRTUEMART_PRODUCT_DISCOUNTED_PRICE1,46 €
COM_VIRTUEMART_PRODUCT_SALESPRICE1,89 €
COM_VIRTUEMART_PRODUCT_SALESPRICE_WITHOUT_TAX1,46 €
COM_VIRTUEMART_PRODUCT_DISCOUNT_AMOUNT2,58 €
COM_VIRTUEMART_PRODUCT_TAX_AMOUNT0,43 €








COM_VIRTUEMART_PRODUCT_DETAILS_MANUFACTURER_LBLM





COM_VIRTUEMART_PRODUCT_DESC_TITLE




COM_VIRTUEMART_REVIEWS
COM_VIRTUEMART_NO_REVIEWS

samuelmf

  • Beginner
  • *
  • Posts: 46
Re: virtumart 1.9.8c installation and working problem
« Reply #3 on: September 21, 2011, 22:17:51 pm »
I had the same problem, even on my locahost installation
Joomla 1.5.20 / VirtueMart 1.1.5

jjk

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3344
  • using Matomo instead of Google Analytics
Re: virtumart 1.9.8c installation and working problem
« Reply #4 on: September 21, 2011, 22:31:00 pm »
The easiest solution for you is to update to 1.9.8.g (What you see is the result of a language file, that didn't load for some reason)
Non-English Shops: Are your language files up to date?
http://virtuemart.net/community/translations

AngelusWebDesign

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Re: virtumart 1.9.8c installation and working problem
« Reply #5 on: September 21, 2011, 23:49:53 pm »
I just installed 1.9.8g from scratch, both com_virtuemart and the allinone file.

I still get the same error on my homepage.

COM_VIRTUEMART_CONF_WARN_NO_CURRENCY_DEFINED
COM_VIRTUEMART_CONF_WARN_NO_CURRENCY_DEFINED

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/user/public_html/joomla/components/com_virtuemart/router.php on line 739
Cart empty

jjk

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3344
  • using Matomo instead of Google Analytics
Re: virtumart 1.9.8c installation and working problem
« Reply #6 on: September 22, 2011, 08:20:39 am »
First, go to Virtumart 2 administration - 'Shop' , select your shop currency and click on save.
Concerning the warning message, see here: http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=90953.msg298454#msg298454
Which language are you using in Virtuemart?
Non-English Shops: Are your language files up to date?
http://virtuemart.net/community/translations

samuelmf

  • Beginner
  • *
  • Posts: 46
Re: virtumart 1.9.8c installation and working problem
« Reply #7 on: September 26, 2011, 19:40:53 pm »
I've unninstalled the F version and installed the G version and now i've see on the backend:


COM_VIRTUEMART_TOOLS_SYNC_MEDIA_FILES
COM_VIRTUEMART_TOOLS_SYNC_MEDIAS_EXPLAIN

Joomla 1.5.20 / VirtueMart 1.1.5

jjk

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3344
  • using Matomo instead of Google Analytics
Re: virtumart 1.9.8c installation and working problem
« Reply #8 on: September 26, 2011, 21:38:09 pm »
That looks like a missing language string in your file .../administrator/language/en-GB/en-GB.com_virtuemart.ini. Somewhere near line 1630 there should be the following (english version) lines:

Code: [Select]
COM_VIRTUEMART_TOOLS_SYNC_MEDIAS_EXPLAIN="Uploads your media to the paths:<br />Media product url: %s<br/ >Media category url: %s<br/ >Media manufacturer url: %s</p><p>You can change these urls in the config settings.</p>"
COM_VIRTUEMART_TOOLS_SYNC_MEDIA_FILES="Synchronize media to VirtueMart"

If it's missing, which language do you use?
Non-English Shops: Are your language files up to date?
http://virtuemart.net/community/translations