Author Topic: virtuemart_parser.php in VM2  (Read 4790 times)

mike75

  • Beginner
  • *
  • Posts: 14
virtuemart_parser.php in VM2
« on: May 11, 2011, 14:01:02 pm »
Hi,

I want to upgrade my component (SOAP webservices for virtuemart) to VM2

link : https://sourceforge.net/projects/soa-virtuemart/files/

In VM1 I used a lot components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php to load VM classes and vars.

I don't find equivalent in VM2rc

Is there any way to do same things in VM2?


Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9853
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: virtuemart_parser.php in VM2
« Reply #1 on: May 12, 2011, 21:35:47 pm »
Lets work it out. Just tell us, what you need and we find a solution.
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

mike75

  • Beginner
  • *
  • Posts: 14
Re: virtuemart_parser.php in VM2
« Reply #2 on: May 13, 2011, 12:34:10 pm »
Thanks for answer.

What I would like its a solution to load/init classes and vars.

In VM1 I created webservices interface to communicate with VM.

For example I created a webservice called AddTax.

In VM1 it was "easy" because i called
components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php

and after I could do that

require_once(CLASSPATH.'ps_tax.php');
$ps_tax = new ps_tax;
$ps_tax->add($d);

In VM2

I want to do same thing by calling controller or model


Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9853
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

mike75

  • Beginner
  • *
  • Posts: 14
Re: virtuemart_parser.php in VM2
« Reply #4 on: May 16, 2011, 11:51:37 am »
Ok thanks,

I think i will look to develop a VM2 plugin.

To be sure, you don't planned to develop SOAP webservices at this time?

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9853
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
Re: virtuemart_parser.php in VM2
« Reply #5 on: May 16, 2011, 23:51:18 pm »
When you just need a file to add, we can do that. But atm we dont plan extensive soap development
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/

ronrazib

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: virtuemart_parser.php in VM2
« Reply #6 on: June 18, 2012, 10:15:53 am »
hi,
i also worked with virtuemart parser in vm1.x but now i am stuck with vm2.x coz there is no virtuemartparser.php in the com_virtuemart folder. i need to display latest product, top saled product etc. what to do?

Milbo

  • Virtuemart Projectleader
  • Administrator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9853
  • VM3.2 Cached and Optimized
    • VM3 Extensions
  • VirtueMart Version: VirtueMart 3 on joomla 3
I should fix your bug, please support the VirtueMart project and become a member
______________________________________
Extensions approved by the core team: http://extensions.virtuemart.net/