Author Topic: UPS Module not showing up at Select Shipping Method  (Read 6176 times)

craig777

  • Beginner
  • *
  • Posts: 5
UPS Module not showing up at Select Shipping Method
« on: November 10, 2010, 19:03:10 pm »
I had the UPS module working on a test server but once i transferred to the new hosting account it stopped displaying. I use joomla 1.5.21   VM 1.1.5. I have all the user names and passwords set properly and for some reason it doesnt work on this hosting account or something???  I am on HostGator no SSL yet if that helps... please HELP! Thanks in advance.

lowmips

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1464
    • lowmips.com
Re: UPS Module not showing up at Select Shipping Method
« Reply #1 on: November 10, 2010, 19:43:01 pm »
Did you enable the module in VirtueMart's config?  Have you checked for output in VirtueMart debug mode?
Visit my website at www.lowmips.com
View my newsletters Here (sign up for newsletters on the front page of my website)

craig777

  • Beginner
  • *
  • Posts: 5
Re: UPS Module not showing up at Select Shipping Method
« Reply #2 on: November 10, 2010, 20:37:01 pm »
its weird when i run thru the debug feature i can see it in there once i disable it, it dissapears again???

lowmips

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 1464
    • lowmips.com
Re: UPS Module not showing up at Select Shipping Method
« Reply #3 on: November 10, 2010, 20:42:28 pm »
So it is giving good rates in debug mode, but not live mode?
Visit my website at www.lowmips.com
View my newsletters Here (sign up for newsletters on the front page of my website)

craig777

  • Beginner
  • *
  • Posts: 5
Re: UPS Module not showing up at Select Shipping Method
« Reply #4 on: November 10, 2010, 20:43:56 pm »
yes looks like it I have its setup on another server and everything is fine on there....

craig777

  • Beginner
  • *
  • Posts: 5
Re: UPS Module not showing up at Select Shipping Method
« Reply #5 on: November 10, 2010, 21:50:24 pm »
I can pay someone to fix this ....

craig777

  • Beginner
  • *
  • Posts: 5
Re: UPS Module not showing up at Select Shipping Method
« Reply #6 on: November 11, 2010, 00:11:13 am »
can anyone help me out??

bachelorzdb

  • Beginner
  • *
  • Posts: 9
Re: UPS Module not showing up at Select Shipping Method
« Reply #7 on: January 14, 2011, 05:19:47 am »
Hi Craig,
Check my solution here, it may help you!
http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=80529.0

Kalen

  • Beginner
  • *
  • Posts: 9
Re: UPS Module not showing up at Select Shipping Method
« Reply #8 on: August 17, 2011, 23:01:44 pm »
Thanks bachelorzdb that was it for me.