Author Topic: Product thumbnail issue - Help please  (Read 2329 times)

2cv

  • Beginner
  • *
  • Posts: 39
Product thumbnail issue - Help please
« on: January 08, 2011, 14:57:23 pm »
Hi,

I hope you can help me please.

I can't see the product thumbnail images on IE8 and Chrome.
I'm using Joomla 1.5.22, Virtuemart 1.1.6 and SH404SEF 2.1.9.787.


Many thank!

stinga

  • Contributing Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 872
    • Squangle ltd
Re: Product thumbnail issue - Help please
« Reply #1 on: January 18, 2011, 11:29:16 am »
G'day,

That is not enough information. A link to your site would help as well.
Stinga.
614869 products in 747 categories with 15749 products in 1 category.
                                             Document Complete   Fully Loaded
                Load Time First Byte Start Render   Time      Requests      Time      Requests
First View     2.470s     0.635s     1.276s          2.470s       31            2.470s      31
Repeat View  1.064s     0.561s     1.100s          1.064s       4             1.221s       4

2cv

  • Beginner
  • *
  • Posts: 39
Re: Product thumbnail issue - Help please
« Reply #2 on: January 19, 2011, 10:40:23 am »
Hi,

I found the problem it was on my browse_default.php file.

Many thanks

x3po

  • Beginner
  • *
  • Posts: 5
    • kozmetik, parfüm, parfum, bayan parfüm, erkek parfüm, koku, bakım, krem, makyaj, güzellik, satış, hediye
Re: Product thumbnail issue - Help please
« Reply #3 on: February 15, 2011, 10:08:46 am »
Hi 2cv,
I have the same problem, I can't see the product thumbnail images in virtuemart cart when sh404sef is enabled. Can you help me by giving some details, how did you solve that problem? Thanks.

2cv

  • Beginner
  • *
  • Posts: 39
Re: Product thumbnail issue - Help please
« Reply #4 on: February 15, 2011, 10:48:54 am »
Hi,

I solve the problem like this:

on the browse_default.php file find:
Code: [Select]
<?php echo ps_product::image_tag$product_thumb_image'class="browseProductImage" border="0" title="'.$product_name.'" alt="'.$product_name .'"' ?>
and replace with:
Code: [Select]
<a href="<?php echo $product_flypage ?>">
<?php echo ps_product::image_tag$product_thumb_image'class="browseProductImage" border="0" title="'.$product_name.'" alt="'.$product_name .'"' ?>
</a>

That was it...

alex1978

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
    • Fighting a Red Light Camera Ticket
Re: Product thumbnail issue - Help please
« Reply #5 on: February 15, 2011, 11:29:14 am »
I’ll definitely be updating the blog with any news on the outcome.

x3po

  • Beginner
  • *
  • Posts: 5
    • kozmetik, parfüm, parfum, bayan parfüm, erkek parfüm, koku, bakım, krem, makyaj, güzellik, satış, hediye
Re: Product thumbnail issue - Help please
« Reply #6 on: February 15, 2011, 12:32:57 pm »
I have found another solution after 2 days search on internet.

Virtuemart product image/picture thumbnails disappear in virtuemart cart when you use virtuemart with  artio joomsef component, or when you use virtuemart with sh404sef component.

Here is a complete solution for both (virtuemart with artio joomsef and virtuemart with sh404sef) by radovan

http://www.artio.net/support-forums/joomsef/joomsef-paying-users/image-in-cart-disappear

You can check this solution and you can find out if you have another product image problem or category image problem for virtuemart.

2cv

  • Beginner
  • *
  • Posts: 39
Re: Product thumbnail issue - Help please
« Reply #7 on: February 15, 2011, 12:41:02 pm »
Hi x3po,

Fine that you solve your problem.
I take a look, and think the problems we have are the same...

Can you please send by PM your url ?

Cheers