Author Topic: [FIXED] In Product Type - Parameter Unit value is not shown on frontpage.  (Read 7171 times)

aravot

  • Peter
  • Moderator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2874
    • VirtueMart Extensions
Product type -> Product Parameters -> Parameter Unit value is not shown on frontpage.


aravot

  • Peter
  • Moderator
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2874
    • VirtueMart Extensions
Re: In Product Type - Parameter Unit value is not shown on frontpage.
« Reply #1 on: October 26, 2010, 04:49:04 am »
After some testing found out this worked in VM 1.1.3, so something must have changed in 1.1.4

zanardi

  • Contributing Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 878
    • GiBiLogic
Re: In Product Type - Parameter Unit value is not shown on frontpage.
« Reply #2 on: October 26, 2010, 10:20:49 am »
I will have a look at SVN changes between 1.1.3 and 1.1.4, so maybe we can quickly find the issue.
--
Francesco (zanardi)
http://extensions.gibilogic.com
@gibilogic on Twitter

esedic

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
    • Spletodrom.com
Re: In Product Type - Parameter Unit value is not shown on frontpage.
« Reply #3 on: October 26, 2010, 15:11:03 pm »
I'm also experiencing this problem on (VM 1.1.5).

It would be great if you could fix this issue as soon as possible.
It's quite important in my opinion.

esedic

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
    • Spletodrom.com
Re: In Product Type - Parameter Unit value is not shown on frontpage.
« Reply #4 on: October 26, 2010, 15:48:57 pm »
Although I'm not coding expert, I took a quick look at the code comparing VM 1.1.4  and VM 1.1.3 and it seems the problem lies in file administrator/components/com_virtuemart/classes/ps_product_type.php.

There are big changes in function list_product_type($product_id).

zanardi

  • Contributing Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 878
    • GiBiLogic
Re: In Product Type - Parameter Unit value is not shown on frontpage.
« Reply #5 on: October 31, 2010, 12:36:01 pm »
Fixed in SVN. It was a bug between class and template, one called it $product_type_params["parameter_unit"] and the other just $product_type_params["unit"]
--
Francesco (zanardi)
http://extensions.gibilogic.com
@gibilogic on Twitter


aden045

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
Re: [FIXED] In Product Type - Parameter Unit value is not shown on frontpage.
« Reply #7 on: February 26, 2013, 11:59:33 am »
Hello Everyone! I am Aden miller. I didn't understand this post "Although I'm not coding expert, I took a quick look at the code comparing VM 1.1.4  and VM 1.1.3 and it seems the problem lies in file administrator/components/com_virtuemart/classes/ps_product_type.php."
Anyone here who tell me about this....?????

I am waiting for helpful response......
GuL