Author Topic: Virutemart Bug? - was SEF issue  (Read 851 times)

dalex

  • Beginner
  • *
  • Posts: 19
Virutemart Bug? - was SEF issue
« on: June 24, 2010, 09:02:37 am »
There are a lot of virtuemart bugs.

1) When a product is added to the cart and you delete 1 item it says that all products have been deleted, when you go back to the cart they all show again "so none were deleted"

There are other issues similar to this that all involve the actual whats in the cart now and when you come back.

I am using:
Product Snapshots

Please help. I have tried different browsers to.

Thanks!

dalex

  • Beginner
  • *
  • Posts: 19
Re: Virutemart Bugs
« Reply #1 on: June 25, 2010, 18:29:22 pm »
Also unable to modify qty. Awaiting a response VM.

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10377
  • VirtueMart Version: 3+
Re: Virutemart Bugs
« Reply #2 on: June 25, 2010, 20:12:02 pm »
post your url
J3.9+ VM 3.4.2
Slowest Page Speed Score (88) (Category)
Fastest Page Speed Score (94-96) (productdetails)

dalex

  • Beginner
  • *
  • Posts: 19
Re: Virutemart Bugs
« Reply #3 on: June 26, 2010, 04:12:23 am »
URL is temp offline to get the issue fixed. I did not hear back and have hired someone which will get paid if issue is fixed. I will reply back if this fails. Thanks!

PRO

  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 10377
  • VirtueMart Version: 3+
Re: Virutemart Bugs
« Reply #4 on: June 26, 2010, 19:08:54 pm »
is this site local?
J3.9+ VM 3.4.2
Slowest Page Speed Score (88) (Category)
Fastest Page Speed Score (94-96) (productdetails)

dalex

  • Beginner
  • *
  • Posts: 19
Re: Virutemart Bug?
« Reply #5 on: June 27, 2010, 09:30:15 am »
issue fixed, some error with sef using acesef now works better than sef404