Author Topic: Upgrade - User problems...  (Read 3008 times)

SamTzu

  • Beginner
  • *
  • Posts: 46
  • I pressed the "Escape" key. Why am I still here?
    • Internet Content for everyone!
Upgrade - User problems...
« on: November 17, 2009, 16:42:08 pm »
I upgraded Joomla & Virtuemart to 1.5.15/1.4 from 1.0.12 and all seems gone well with one exception. New users do not seem to be synced between VM & Joomla. Any ideas? After installing Community Builder and using it's tools I see this...

 CB Tools: Check Users database: Results

Checking Users Datbase:
All Community Builder comprofiler table rows have links to user table.
All users table rows have links to comprofiler table.
users table has no zero id row.
comprofiler table has no zero id row.
All rows in comprofiler table have user_id columns identical to id columns.
Warning: 2 entries in the users table without corresponding core_acl_aro table rows.
user id: 436, 437 are missing in core_acl_aro table
This one can be fixed by first backing up database then by clicking here.
All ACL core_acl_aro table rows have corresponding entries in users table.
All core_acl_aro table rows have ACL entries in core_acl_groups_aro_map table.
All core_acl_aro table rows have ACL entries in core_acl_groups_aro_map table.
[09:18:43] info@domain.com: Added 2 new entries to core_acl_aro table from users Table.
Added 2 new entries to core_acl_groups_aro_map table from core_acl_aro Table.
Joomla/Mambo User Table and Joomla/Mambo ACL Table should now be in sync!

It seems like core_acl_aro problem?
---------------------------------------------------------

Sam