Author Topic: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side  (Read 34647 times)

foyle

  • Beginner
  • *
  • Posts: 8
NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« on: November 17, 2008, 01:29:05 am »
Loggin in as an administrator inside my website (frontend side), and trying to access to Virtuemart Admin I happend to notice there are no CSS styles at all (I attached an image aswell).
Is it a common problem? What can I do in order to fix it?
Thanks in advance!

[attachment cleanup by admin]

ltllzrd

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 246
    • Little Lizard Web Design
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #1 on: November 17, 2008, 01:30:49 am »
Check your configuration file re: file paths.
Joomla 1.5.7 - VM 1.1.2
Saving the Internet from blinking text and animated dogs, one site at a time.

foyle

  • Beginner
  • *
  • Posts: 8
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #2 on: November 17, 2008, 10:56:01 am »
Which file/s should I check? And or in particular which lines?
I've examined virtuemart.cfg.php in /administrator/components/com_virtuemart/ but didn't find anything concerning CSS

lulango

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #3 on: December 23, 2008, 16:15:23 pm »
it happens the same to me.
this is the error line

baseurl ?>/templates/system/css/general.css" type="text/css" />  baseurl ?>/templates/system/css/template.css" type="text/css" />

can someone help us?

duchess

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #4 on: January 20, 2009, 12:42:47 pm »
hmm I was googling it, but couldn't find the solution. So far I know that the HEAD tags are not loaded at all!!! So .css and .js files are excluded on this pages! I have checked the config file for the virtuemart, but everything seems to be in order.
The biggest joke of all is that it's working great on localhost! But not on webhost ... It could be the issue with server or php/mysql version running on your server....
If anyone have a solution please post it...

fidel

  • Guest
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #5 on: January 29, 2009, 22:26:31 pm »
Any word on a fix for this? I am having this issue as well.

Gruz

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 159
  • Copyleft (є) all rights reversed
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #6 on: January 31, 2009, 20:02:22 pm »
duchess, I have it not wrorkable both at localhost and web host. :-(
Your installable language for VM2: http://gruz.org.ua/virtuemart-language-files.html

fidel

  • Guest
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #7 on: February 02, 2009, 05:06:18 am »
I am not sure if this is the same problem I am having, but to clarify, my front end Virtuemart admin does work but has all CSS, Ajax and graphical functionality removed, making it difficult to perform administrative tasks.

Please let me know whether this is the case for you or not.

I am wondering whether I have some files missing and/or not referenced properly in some configuration file. Though, I have checked the configuration file several times, and all looks accurate.

fishbite

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #8 on: February 03, 2009, 14:01:55 pm »
I am also having the same problem, whats the fix!!!!

fidel

  • Guest
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #9 on: February 03, 2009, 20:41:22 pm »
I have yet to find the solution but am hoping to soon.

Joomla!freak

  • Beginner
  • *
  • Posts: 40
  • Making People Happy !
    • FreakOut.be
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #10 on: February 06, 2009, 11:11:24 am »
When i turn off Joomla! sef, then it's working. When i turn Joomla! sef on it's not working :(

What's the solution with sef on ?
Sorry folks , no idea.
NEW: Virtuemart Cloud and Virtuemart SmoothGallery : http://www.joomlafreak.be/virtuemart/

"Joomla! is not a product, it's a project!" - Peter Russell

duchess

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #11 on: February 09, 2009, 09:44:57 am »
Yup it seems that SEF is making this trouble. It's causing several problems with other components to. So before you leave it turned on, check every component and link, to see if it's working, if not then it's SEF problem, and turn it off.
This worked for me. Hope I could help.

fidel

  • Guest
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #12 on: February 09, 2009, 21:53:11 pm »
Thanks for the update. I forgot to finish my reply to this forum regarding this issue. Shortly after my last post, I had to turn off Joomla SEF due to some other glitch in Virtuemart. Shortly after that, I realized the control panel seemed to be working again.

Gruz

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 159
  • Copyleft (є) all rights reversed
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #13 on: February 18, 2009, 02:15:20 am »
To make forntend VM admin work I had to turn off legacy mode and Joomla SEF.

CSS is still not applied. At least all neede CSS.
Your installable language for VM2: http://gruz.org.ua/virtuemart-language-files.html

fidel

  • Guest
Re: NO CSS applied in Virtuemart Admin, frontend side
« Reply #14 on: February 18, 2009, 22:49:59 pm »
I believe the problem is exclusive to Joomla SEF.