Author Topic: virtuemart module disappears  (Read 7916 times)

Tachikoma

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Re: virtuemart module disappears
« Reply #15 on: July 21, 2008, 21:47:38 pm »
Need a Joomla expert to troubleshoot this.
I'd say its not a VM issue.
Going to 1.111 didn't do anything.
Dang it. Sorry Doktor. But if I come across a solution, I'll come back to the forum with it.

Question: What made you want to unistall the first time?
Joomla 1.5.4 on Siteground
Virtuemart 1.1.1

doktor101101

  • Beginner
  • *
  • Posts: 21
Re: virtuemart module disappears
« Reply #16 on: July 21, 2008, 21:53:12 pm »
The earlier problem was that the VM module kept disappearing if you clicked on content items.

Thanks for your help.

Tachikoma

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Re: virtuemart module disappears
« Reply #17 on: July 21, 2008, 22:00:06 pm »
Based on other posts, I think the problem lies in the fact that on your site, the URL is being built: ...itemID=118...

http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=39598.0

Try removing the VM link from the menu and creating a new one.
Joomla 1.5.4 on Siteground
Virtuemart 1.1.1

doktor101101

  • Beginner
  • *
  • Posts: 21
Re: virtuemart module disappears
« Reply #18 on: July 21, 2008, 22:28:44 pm »
No luck.

Tachikoma

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 66
Re: virtuemart module disappears
« Reply #19 on: July 21, 2008, 23:12:45 pm »
wow, sorry friend.
I am out of ideas for now.

I compared your instance of VM to mine, and aside from menus, ours look the same.

Do you have a test server or backup server?
Joomla 1.5.4 on Siteground
Virtuemart 1.1.1

doktor101101

  • Beginner
  • *
  • Posts: 21
Re: virtuemart module disappears
« Reply #20 on: July 21, 2008, 23:18:23 pm »
No.  I see that others are running into this problem, so I'll wait and see if they can get a resolution.  In the meantime I'm thinking about going with IXXO for any commercial apps.