Author Topic: Connect currency to country?  (Read 2238 times)

Annaica

  • Beginner
  • *
  • Posts: 42
Connect currency to country?
« on: October 02, 2009, 11:47:11 am »
I want the currency to change automatic depending on the customers country in registration.

Ex.
If the customer are from sweden the currency will be SEK
If the customer are from UK the currency will be EUR

Is there a way to solve this?

Scar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1035
    • J-lux
Re: Connect currency to country?
« Reply #1 on: October 03, 2009, 22:35:18 pm »
Of course it's possible but you would have to make some customizations.

Annaica

  • Beginner
  • *
  • Posts: 42
Re: Connect currency to country?
« Reply #2 on: October 05, 2009, 08:13:20 am »
How do I do this?

Scar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1035
    • J-lux
Re: Connect currency to country?
« Reply #3 on: October 05, 2009, 12:30:13 pm »
Either you write it yourself or you hire someone to do it

Annaica

  • Beginner
  • *
  • Posts: 42
Re: Connect currency to country?
« Reply #4 on: October 14, 2009, 13:21:48 pm »
You can't point me in the right direction?

Scar

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1035
    • J-lux
Re: Connect currency to country?
« Reply #5 on: October 14, 2009, 13:50:40 pm »
Sorry, it's a to big modification (I believe without having looked into it) to just point in the right direction. You better start yourself and ask more specific questions when you get stuck and hopefully someone can help you out.