Author Topic: [BUGfixed] - The administration panel gets blocked if switch to extended view  (Read 5784 times)

korb

  • Quality&Testing Team
  • Full Member
  • *
  • Posts: 685
  • VM 2.0 in heavy testing
    • Buy my work
Installed VM 1.1.0 Revision 1407, and started to configure some options, for testing, so tips don't work,
-BUT when I try to access extended view, everything blocks in VirtueMart administration and I cannot switch back to normal view.

-The navigation butons, top meniu in Joomla Administration disapears.

-the only way to get out of VM administration is to delete from adress field of mozilla the virtuemart administration link (like www.mysite.com/administrator/)

-I tried to reinstall VM 1.1.0 Stable back, but the bug persists.

-Frontend still works.

-Now I'm rolling back to VM 1.1.0 stable 23.04.2008

THIS PROBLEM IS FIXXED IN VM 1.1 revision 1422
Joomla 1.5.3 VM 1.1.0 rev 1407 Joomla 1.5.3 Mozilla 2.0.0.14

inplayinc

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
I made the same 'mistake' of clicking on extended view.  I can't find any way to change it back.

Have you figured out how to get the 'simple view' back?

Sarah

korb

  • Quality&Testing Team
  • Full Member
  • *
  • Posts: 685
  • VM 2.0 in heavy testing
    • Buy my work
not yet, maybe soeren should take a look, but I realy think he knows about it, as he tries to make VM administration work on Safari and Opera browsers, wich is a known issue.
Ciao

bongomudpie

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11
Damn Iv gone and done the same thing as you guys! Anyone know how to get out of this yet!

Bongo

jjk

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3489
  • using Matomo instead of Google Analytics
On my system this (intermediate) problem disappeared again after updating to revision 1408 yesterday.

Joerg
Non-English Shops: Are your language files up to date?
http://virtuemart.net/community/translations

bongomudpie

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11
where can i get revision 1408 Joerg please?

Bongo

bongomudpie

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11
Here is a strange one....when I log in on another computer the Virtuemart Admin area is set back to normal? However when I go back to the computer I clicked the Extended View on its still frozen. So is this a local PC issue? And how the hell do I fix it? I had virtueMart installed for me because basically Im an idiot! and really want to avoid installing it again.

Any Ideas anyone

Bongo


jjk

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3489
  • using Matomo instead of Google Analytics
You can get the latest build either here (a few lines upward in this forum section): ;D
http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=31381.0

or from VirtueMart.net - Developer Portal - Downloads

Concerning your system hanging - if VirtueMart or Joomla is hanging somewhere on my local system, most of the time my Firefox browser (partially) crashed - sometimes without notifying me.
Non-English Shops: Are your language files up to date?
http://virtuemart.net/community/translations

bongomudpie

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11
Thanks for that; ill take a look now

Bongo

mindmedia

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
Hi Guys,

I had the same problem. The reason that it is computer/browser specific is because it is stored in a cookie.

To change back to simple view:
*Delete all your cookies
*If you don't want to lose all your cookies, find a cookie (or 2) called vmLayout and delete that.

Cheers.

bongomudpie

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11
hi mindmedia

thats what I was thinking that it must be a local issue like a cookie. Trouble is I dont want to delete all my cookies so does anyone know where the hell you find them individually on Vista? cause i can't find em for looking!

cheers

bongomudpie

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11
ok so Iv found my cookies now - but can not see any cookie relating to vmLayout; nice try though - any other ideas?

bongomudpie

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11
Im really desperate now - can anyone help with this issue please?

bongomudpie

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11