Author Topic: [SOLVED]Not saving "Bill to" information fields  (Read 5452 times)

Marius081

  • Beginner
  • *
  • Posts: 12
    • Creare Site
[SOLVED]Not saving "Bill to" information fields
« on: May 11, 2008, 21:02:50 pm »
Hi guys,

I've got a problem running Joomla 1.5.3 and Virtuemart 1.1.0 (not bundle).
I'm not able to save the infomation completed in "Bill to" area. After saving the information it displays the fields blank...

If any customer tries to do the same it won't go any further....

I've tried from Back-end to add info, but nothing...like a read-only database.

There was a sql import in my database from an old virtuemart database running on Joomla 1.0.14.


I dropped the information imported from jos_vm_userinfo and the problem persist. I've changed to UTF-8 the ISO standard (imported) and no way.

It's fustrating...

Thanks for any help...

Have a nice day,
Marius 

Solution: I have deleted an extra field added at "Manage User Fields". Now it's working
It doesn`t exist I can`t, only I won`t...

Mike

  • Beginner
  • *
  • Posts: 33
Re: [SOLVED]Not saving "Bill to" information fields
« Reply #1 on: May 15, 2008, 12:53:14 pm »
Hi Marius081,

I was just wondering about the field you deleted. Was this the default extra fileds 1-5 or was it an extra field that had just suddenly appeared?

Thanks

Marius081

  • Beginner
  • *
  • Posts: 12
    • Creare Site
Re: [SOLVED]Not saving "Bill to" information fields
« Reply #2 on: May 15, 2008, 14:32:41 pm »
Hi Mike,

There was a filed added manually, not a default extrafield.

As a concern, it seems that I got problems after a fresh bundle install, changing a default extra field.

Have a nice day
It doesn`t exist I can`t, only I won`t...