Author Topic: Please Help - I broke the "Module List" permissions  (Read 23806 times)

PastorJon

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
Please Help - I broke the "Module List" permissions
« on: May 06, 2008, 13:51:29 pm »
Somehow I thought that this page (List Modules) would help me eliminate the portions of the store that I didn't need for my download store (shipping, tax, etc.)  However, I managed to break it altogether, and now my store doesn't work.

Can someone please tell me the correct (or default) settings for the module permissions?

Many thanks!

chaliet

  • Guest
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #1 on: May 06, 2008, 14:10:40 pm »
Here is an image of my default install.  I have not made any changes to it:


[attachment cleanup by admin]

PastorJon

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #2 on: May 06, 2008, 17:29:19 pm »
Thanks!  That did the trick!


kosmic

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #3 on: June 16, 2008, 15:33:16 pm »
worked for me too thanks

grrrlsetsfire

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #4 on: August 22, 2008, 16:05:33 pm »
Where is the "Module List" at? I can't seem to find it.

Thanks!  :)

Minz

  • Beginner
  • *
  • Posts: 36
  • Math is easy..Design is hard.. Frontend is harder
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #5 on: September 14, 2008, 18:41:21 pm »
Thanks for the 'default' setting tip!! Great help!!!!!!!!!!

WillF

  • Beginner
  • *
  • Posts: 27
    • Ad Warriors
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #6 on: October 27, 2008, 22:45:26 pm »
yes that works!

vedmaurya

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
    • eCommerce Web Development
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #7 on: November 17, 2009, 06:30:35 am »
Thanks a lot, my problem is solved

kakashi807

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #8 on: November 24, 2009, 01:47:33 am »
Thanks..perfect..this is what i need :-)

madecael

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #9 on: November 24, 2009, 19:46:27 pm »
Yes, it does work.

mike_9000

  • Beginner
  • *
  • Posts: 39
    • PV Mounting Direct
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #10 on: February 07, 2010, 14:07:14 pm »
You saved my installation too.

Thanks a lot!
You're only young once - but you can be immature for ever...

qqruzz

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #11 on: February 16, 2010, 13:33:12 pm »
This help me too..

Thanks chaliet!

danger89

  • Beginner
  • *
  • Posts: 15
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #12 on: March 16, 2010, 00:04:56 am »

fordiy

  • Beginner
  • *
  • Posts: 12
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #13 on: August 25, 2010, 11:29:17 am »
great help!

rossco

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
Re: Please Help - I broke the "Module List" permissions
« Reply #14 on: December 15, 2010, 04:06:57 am »
Here is an image of my default install.  I have not made any changes to it:

You are a legend. A week before christmas I did the same thing, the default was the answer. Thank you so much, possibly a business saver.Makes you realise what a fickle business web shops are.