Author Topic: VM Search does not work with SmartSEF  (Read 7501 times)

drfelch

  • Beginner
  • *
  • Posts: 23
VM Search does not work with SmartSEF
« on: May 05, 2008, 10:09:43 am »
Has anybody got the VM search working with SmartSEF?  It just returns the frontpage after a search if I try it.  I have posted on the smartsef site just in a case.

misteraph

  • Beginner
  • *
  • Posts: 6
Re: VM Search does not work with SmartSEF
« Reply #1 on: May 15, 2008, 16:43:16 pm »
I have exactly the same problem, but I can't find any issue.

Did you find a solution ?

drfelch

  • Beginner
  • *
  • Posts: 23
Re: VM Search does not work with SmartSEF
« Reply #2 on: May 15, 2008, 16:46:33 pm »
Nope ;-(  Pretty fundimental really!  I think most VM shops will want a search box.  I am suprised nobody has picked up on it to be honest.

My solution was to install Artio JoomSEF (latest version) and the new VM 1.1 plugin that someone has just developed.  Worked nearly 100%.  The search works too.

Good luck.

misteraph

  • Beginner
  • *
  • Posts: 6
Re: VM Search does not work with SmartSEF
« Reply #3 on: May 15, 2008, 23:33:04 pm »
Thanks for your idea.
I will try it tomorow.
I have already tried sh404sef, which works fine with Virtuemart search module, but it doesn't work when I click the pdf, print or mailto icon in a Virtuemart product.

I hope Artio JoomSEF will solve my problem.

misteraph

  • Beginner
  • *
  • Posts: 6
Re: VM Search does not work with SmartSEF
« Reply #4 on: May 16, 2008, 12:19:41 pm »
I installed Artio JoomSEF and I have an error when I try to browse my website :


Fatal error: Cannot redeclare class SEFConfig in C:\wamp\www\a2com-formation\administrator\components\com_sef\sef.class.php on line 138

I know I am not in the appropriate form but I hope you can give me a solution.

Thanks

misteraph

  • Beginner
  • *
  • Posts: 6
Re: VM Search does not work with SmartSEF
« Reply #5 on: May 16, 2008, 15:33:39 pm »
Ok problem solved, I forgot to enable url-rewriting and SEF in lobal configuration.
I installed Artio joomSEF 3.0.2 + the virtuemart patch, I put full-title   on and everything go on.

Thanks a lot, you rox.