Author Topic: problem with population of the manufacturers list on the frontend.  (Read 4479 times)

lexz

  • Beginner
  • *
  • Posts: 13
Hello,

I’m not sure in which forum to post this. For instance when calling my problem a bug would implicate that I’m sure I’m not doing anything wrong, which I am not :-\

Versions I use:
Joomla! 1.5.2 Production/Stable
Webserver: Apache/2.2.6 (Win32) PHP/5.2.5
MySql: 5.0.45-community-nt
PHP-versie: 5.2.5
VirtueMart 1.1.0
Browsers used: both Firefox 2.0.0.14 and IE-7

My problem is with the Manufacturers module.
I use the dropdown list but the same thing occurs when I use a linked list.
I have about 200 manufacturers. (in fact they are writers of books).
When I enter the site the whole list is populated.
When I then open the list and choose a manufacturer, the products of this manufacturer are shown correctly. But in that opened page when I scroll down back to the manufacturers dropdown list, it is not entirely populated anymore. How many manufacturers are shown in the list now differ from time to time.

Only when I use the “home” link to reload the page the manufacturers dropdown list is populated entirely again.

Is this a bug an if so is it a known bug?
Or could this be caused by something I’m doing wrong?

Thanks in advance for any tips on how to solve this.

lexz

  • Beginner
  • *
  • Posts: 13
Re: problem with population of the manufacturers list on the frontend.
« Reply #1 on: April 30, 2008, 16:40:07 pm »
Okay, this seems to be more of a feature.
Only the manufacturers in the current category are shown.
Sorry to bother!

Regards,

Lexz