Author Topic: [TRACKER 2059] Mambot Issue  (Read 6579 times)

jay blaq

  • Beginner
  • *
  • Posts: 30
[TRACKER 2059] Mambot Issue
« on: April 26, 2008, 06:48:16 am »
VM 1.1 now has the option to include a mambot call on the prpduct page so we can use tabs and other things... We had to do this to the code manually in V1.0, BUT a big problem has arisen.  When you have CHILD products and the drop down selector - YOU LOSE the mambot call when it changes the product to a child via JAVA (ajax).

Example:

You open the product page.  I have tabs for the description.  When you select a child from the drop down, the page changes to show the image and description for the child BUT now the tabs don't show because there is no mambot call I guess....


Any Ideas

gregdev

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 968
    • PlainlyCode
Re: Mambot Issue
« Reply #1 on: April 26, 2008, 16:38:14 pm »
I just tested this - it works fine when I put a plugin call in a child product description.

What version of Joomla! are you using?

Greg

jay blaq

  • Beginner
  • *
  • Posts: 30
Re: Mambot Issue
« Reply #2 on: April 29, 2008, 13:52:13 pm »
I am using J1.15

Where is the child product description code at so I can add the call?

Jay

aravot

  • Peter
  • Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 2874
    • VirtueMart Extensions
Re: Mambot Issue
« Reply #3 on: April 29, 2008, 22:56:08 pm »
Greg, I tested this using Joomla 1.5.3, used tab plugin, and video plugin for child product, did not work, it doesn't even show the plugin strings e.g. {youtube}xxxx{/youtube}, but it shows in parent product.

gregdev

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 968
    • PlainlyCode
Re: Mambot Issue
« Reply #4 on: April 30, 2008, 01:25:38 am »
OK. I can see it now. I was testing the loadposition plugin and it works fine. I'll look at it.

Greg

jay blaq

  • Beginner
  • *
  • Posts: 30
thanks
« Reply #5 on: April 30, 2008, 07:20:11 am »
Thank you greg!   This is very important for VM!  VM1.1 RULES!

SenecaPharm

  • Beginner
  • *
  • Posts: 27
    • Golf Training Aids
Re: Mambot Issue
« Reply #6 on: April 30, 2008, 16:47:01 pm »
Hi,

I'm having the same issue, i'm using JCH tabs and slides for my product descriptions for Joomla 1.5.3

Child pages revert description back to text instead of tabs or slides.