Author Topic: issues with 1.1 rc3  (Read 3021 times)

omarreyes

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
issues with 1.1 rc3
« on: April 05, 2008, 01:37:27 am »
hello...

im having problems with virtuemart 1.1 RC3
first of all im using joomla 1.5.2 and i have legacy mode activated because of other mods and components i have runing on my page... dont know if thats a factor.

here are the issues:

1. when i create a product and upload the image, it doesnt upload the thumbnail automaticly.
2. when i upload the thumbnail manualy and go to the front end i cant visualize it
3. when i try to click on the product link to go in the detailed view i get an error
4. when i try to put products in my cart it doesnt do anything....

can someone help me with these issues?
you can see the errors in www.purebeautyorganics.com
am i the only one having this problem? did i do something wrong or are they bugs?

Omar O.

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27433
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: issues with 1.1 rc3
« Reply #1 on: April 05, 2008, 13:19:41 pm »
Please try with the latest nightly build.

http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=31381.0
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.4.3.10057 on Joomla 3.9.8 PHP 7.0.33
Testing VM .3.6.0.10075 on Joomla 3.9.8

mauri

  • Quality&Testing Team
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 297
Re: issues with 1.1 rc3
« Reply #2 on: April 05, 2008, 23:01:53 pm »
If you use Joomla! sef, take it off.
I have test nightly build Joomla! 1.5.2 and nightly build virtueMart 1.1.x. If I use J! sef, urls are not right.
I know that Joomla! team have make the router.php better, but it dont work correctly.
In url is sometimes missing index.php or sometimes going to flypage there is folder "virtuemart" what I dont have in my url.
VirtueMart,(Joomla-phpShop, mambo-phpShop) since 2004-03-11

mauri

  • Quality&Testing Team
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 297
Re: issues with 1.1 rc3
« Reply #3 on: April 05, 2008, 23:28:43 pm »
It was my fail.
I was FTP the old Joomla! to my site and had not clear the cache.
Nighly build Joomla! 1.5.2 and nightly build virtuemart 1.1.x works with Joomla! sef.
VirtueMart,(Joomla-phpShop, mambo-phpShop) since 2004-03-11