Author Topic: Language Manager for VM 1.1  (Read 144627 times)

epareja

  • Beginner
  • *
  • Posts: 4
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #30 on: June 12, 2008, 07:28:14 am »
Pisu:

Thank you very much for this tool.  Solve all my problems! ;D

ROBINJG

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #31 on: June 17, 2008, 22:08:48 pm »
Hi, I was wondering why the "publish" button doesen't exist in the 1.1C version? If it's not supposed to exist, how do I change language from english to any other language?

Marcis

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #32 on: June 19, 2008, 11:29:12 am »
Same here - How can I publish Language in 1.1C version?

kingnuss

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
JFolder::create: Could not create directory
« Reply #33 on: June 24, 2008, 21:36:17 pm »
when installing any language pack, this error appears:
Quote
JFolder::create: Could not create directory

got vm 1.1, language manager component and legacy mode joomla 1.5.3
apache server, safe mode is off
chmod issue? all necessary joomla folders are writable

any ideas? found no solution on google or forum here

 

Jonne

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #34 on: June 25, 2008, 23:28:50 pm »
With this component I can only edit the "Account" module...
No other modules are shown in the dropdown box where you change the module to edit...

x-litero

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #35 on: June 27, 2008, 16:14:48 pm »
hi guys,

I have the same problem as described above!
Installed everything, got the language pack in need and uploaded it.
everything perfect but where can I apply it???

Larry Rooney

  • Beginner
  • *
  • Posts: 17
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #36 on: July 02, 2008, 01:46:01 am »
I experienced the same problem myself with IE and FF.

x-litero

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #37 on: July 02, 2008, 15:05:11 pm »
yeah i used firefox, can nobody solve this prolbem? i think without a solution this komponent is just unuseable???!!!

greets

represent

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #38 on: July 03, 2008, 12:08:52 pm »
So what is the deal? All the thai code in the lang pack charsets are utf-8, and all it shows is crap stuff - no thai... is this actuallythai code? or just crap. Does it need to be incoded first somehow? Or did soem one not save it in the right format so it turned to crap before uploading the lang pack ? that is my guess.

cherylcollier

  • Beginner
  • *
  • Posts: 2
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #39 on: July 08, 2008, 10:43:57 am »
Hi, am new to virtuemart and joomla, I think they're great, I have successfully installed the Joomla_1.5.3_eCommerce_Edition_VM_1.1.0.tar.gz. Now I want to install multi languages. I have downloaded your file, where do I install it to? Or where do I unpack it to? Which directory should the files go in? I am experienced php, mysql, css and actionscript programmer and designer.

x-litero

  • Beginner
  • *
  • Posts: 7
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #40 on: July 09, 2008, 23:47:12 pm »
hi cherylcollier,

you can install joomla components and ads by using the joomla backend. you have to go to the "extensions" menu, there you have to choose the install/uninstall menu....
now you have to choose the file you like to upload, in fact what you downloaded. you do not have tu unpack the file!

just upload the package and enjoy...joomla does everything for you, some plugins you have to activate in the extensions-->plugin manager menu.

please tell us your expiriences with the language manager. my problem is not fixed yet...

greetz

Andragon

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #41 on: July 12, 2008, 00:26:18 am »
Hi All

I have everything installed propertly, Joomla 1.5.3 lagacy mode, VirtueMart1.1.1, Joomfish 2.o Beta, VM Language Manager (com_martlanguages_1.1c) and my spanish version is all translated (well most of what I need) BUT VM translation is not showing!!! What could I be doing wrong? Any trick or procedures i am not aware of?

Could you take a look at http://www.logoxpert.net please and let me know. Thank you!

mmarch

  • Beginner
  • *
  • Posts: 11
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #42 on: August 06, 2008, 15:02:29 pm »
hello, i have the same problem - on my site installed 2 languages - English and Latvian. VM show only english.

Before i found this component To solve language problem i just replaced english files with Latvian files. Everything in this situation was OK except one thing - date format. When you are browsing joomla content date show right language but when browse WM shop categories - date format language switch to English. I changed English records on Latvian records, checked databases but unsuccessfully.

Then i found this WM language component, i put back English files, but anyway WM show me just En 

manHa

  • Beginner
  • *
  • Posts: 42
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #43 on: August 13, 2008, 16:55:58 pm »
JFolder::create: Could not create directory
Component Install: Failed to create directory.: "/home/skinbox/public_html/administrator/components/com_martlanguages"





..........................

brek

  • Beginner
  • *
  • Posts: 37
Re: Language Manager for VM 1.1
« Reply #44 on: August 21, 2008, 18:25:59 pm »
Hello

I didnt understand, everything i installed, and joomfish and language manager for vm and why when i change in joomfish corner another language  virtue mart text didnt change in another language, where i need to activate or smth ?? because i check in admin > com_virtuemart > languages > and everyting are , all translations files, but cant see in my site. please help me how to change language and in virtuemart.