Author Topic: VM 1.1 and SecurityImages - CAPTCHA for VM  (Read 33864 times)

Greg

  • Beginner
  • *
  • Posts: 19
Re: VM 1.1 and SecurityImages - CAPTCHA for VM
« Reply #15 on: July 28, 2009, 09:52:10 am »
Hey Bruce
It is VM that is prepared for Secirity Images by being able to create a vm_captcha field. But as you fond out the Security Images extension has to be installed as well.
You should be almost there.

Greg

mxgs

  • Beginner
  • *
  • Posts: 15
Re: VM 1.1 and SecurityImages - CAPTCHA for VM
« Reply #16 on: March 05, 2010, 09:14:27 am »
my VM 1.1.4 with J! 1.5.15 and SI 5.1.2 seems to be working (the captcha image appears on registration, reminder, etc... but i've yet to try it out).

i can't figure out how to introduce the captcha on the module vm_login though!

i've applied the same patch supplied by  Walter Cedric for the standard J! login module, but it has no effect.

has anyone got any idea? it seems a shame to have gone all the length to integrate SI into VM just to leave out the modules! i bet there's a solution...

dawgfather

  • Beginner
  • *
  • Posts: 5
Re: VM 1.1 and SecurityImages - CAPTCHA for VM
« Reply #17 on: June 07, 2010, 17:13:07 pm »
If possible could you help me - I'm running joomla 1.5.15 with VM 1.1.3 and SI 5.1.2. I installed security images and I created a user field in vm called captcha put it at the bottom of my registration form and it appears but without any captcha image - Any ideas? the plugin is enabled
It looks like it should appear based on ps_userfield.php but nothing

Thanks

expressoverstock

  • Beginner
  • *
  • Posts: 1
Re: VM 1.1 and SecurityImages - CAPTCHA for VM
« Reply #18 on: June 04, 2012, 22:08:31 pm »
Quote
I'm running If possible could you help me - I'm running joomla 1.5.15 with VM 1.1.3 and SI 5.1.2. I installed security images and I created a user field in vm called captcha put it at the bottom of my registration form and it appears but without any captcha image - Any ideas? the plugin is enabled
It looks like it should appear based on ps_userfield.php but nothing

Thanks

I'm using Joomla 1.5.15 with VM 1.1.4 and SI 1.5.X.V01.03.00 and we don't have VM enquiry page support from SI. Any help here???