Author Topic: [FIXED] UPS shipping module giving error.  (Read 13689 times)

aravot

  • Peter
  • Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 2874
    • VirtueMart Extensions
Re: UPS shipping module giving error.
« Reply #15 on: January 22, 2008, 23:55:08 pm »
I have not tested anything related to 'greybox' style, try without greybox, if it works and if doesn't in greybox than post bug report with steps to reproduce, at the moment we have not test VM 1.1 with any SEF and I don't think we will until at least all bugs are fixed than if time permits we will try SEF compatibility.

Preston Moore

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 80
Re: UPS shipping module giving error.
« Reply #16 on: January 23, 2008, 00:01:10 am »
Actually, it seems to be handling JPromoter fine.  I did actually test without greybox and the same thing...redirect to homepage.  I know we're getting a little off topic here, so if you want to move this....

I was just guessing that maybe JPromoter had something to do with it, but everything else is flawless so far with JPromoter anyway, can't speak for other SEF's.

I'm trying No Registration to see what that does...I'll post back.

Still would like to get this UPS error figured out....
You can pick your friends, and you can pick your code, but you can't pick your friend's code.

Preston Moore

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 80
Re: UPS shipping module giving error.
« Reply #17 on: February 02, 2008, 17:24:20 pm »
Does anyone else have this problem?

J! 1.0.13
VM 1.1

This is really annoying.  It's to the point where I could actually use 1.1 on a live site but not without shipping...
You can pick your friends, and you can pick your code, but you can't pick your friend's code.