Author Topic: Warning on all images after migration  (Read 117 times)

micropalla

  • Beginner
  • *
  • Posts: 43
Warning on all images after migration
« on: February 22, 2021, 10:51:03 am »
Hi guys.

Yesterday i migrate to the latest version of VM 3.8.8.
Everything is ok but now in MEDIA i have no more image but all traingles with warning.
The strange thing is that images are in the directory.
This happens also when I try to create a new article and upload the image.

What can I do?

I attach also the media configuration. The Directory is correct, images are there...

micropalla

  • Beginner
  • *
  • Posts: 43
Re: Warning on all images after migration
« Reply #1 on: February 22, 2021, 11:05:37 am »
When I add a new article I have this situation.

The strange thing is that if i click on the above link the image is present...

Jörgen

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3330
    • Kreativ Fotografi
  • VirtueMart Version: 3.4.x
Re: Warning on all images after migration
« Reply #2 on: February 22, 2021, 11:34:12 am »
I guess thumbnails are missing after migration. Force new thumbnails. Try to activate/deactivate dynamic scaling of thumbnail and see if it works. VM back end Configuration->Templates.

Jörgen
Joomla 3.9.18
Virtuemart 3.4.x
Olympiantheme Hera (customized)
This reflects current status when viewing old post.

micropalla

  • Beginner
  • *
  • Posts: 43
Re: Warning on all images after migration
« Reply #3 on: February 22, 2021, 11:42:49 am »
But it doesn't work even with new articles.
I upload the image and warning appears...

micropalla

  • Beginner
  • *
  • Posts: 43
Re: Warning on all images after migration
« Reply #4 on: February 22, 2021, 11:46:51 am »
Try to activate/deactivate dynamic scaling of thumbnail and see if it works. VM back end Configuration->Templates.

It worked, thank you! Guess why...

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 28070
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: Warning on all images after migration
« Reply #5 on: February 22, 2021, 12:54:07 pm »
I'm wondering if this is related to using the historic VM image directory at images/stories/virtuemart/  rather than the J3 & new installation default of images/virtuemart/   Doesn't matter which is used as long as the path is correct in VM config.
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VirtueMart 3.8.9.10473 on Joomla 3.9.24 PHP 7.4.14