Author Topic: Only template no products or categories/ Products won't display  (Read 634 times)

tookieaaf

  • Beginner
  • *
  • Posts: 10
  • A beginner
php version 7.3.23
Joomla! 3.9.22
VirtueMart 3.8.4 10335

I made a template with nicepage app only header and footer.
I works fine for the e-shop frontpage but when you go to products it doesn't display anything except the tamplate (header & footer)...
This is my site https://maisondemadagascar.com/index.php/el/e-shop

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27950
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: Only template no products or categories
« Reply #1 on: October 21, 2020, 16:56:51 pm »
Can't work out what all that code is for. If I were you I'd use a proper template, what you have is a template issue, not a VirtueMart problem. 

This is what one of your pages looks like if using Protostar:
https://maisondemadagascar.com/index.php/el/?template=protostar
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VirtueMart 3.8.7 10374 on Joomla 3.9.23 PHP 7.4.12

tookieaaf

  • Beginner
  • *
  • Posts: 10
  • A beginner
Re: Only template no products or categories
« Reply #2 on: October 29, 2020, 23:17:07 pm »
Ok i find a free template the Horme and everything was going well. But i create new products that cannot display why is that?

Jörgen

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3136
    • Kreativ Fotografi
  • VirtueMart Version: 3.4.x
Re: Only template no products or categories
« Reply #3 on: October 30, 2020, 00:06:20 am »
You need to give more info than that.
What have You changed ? No one can guess that .
What do You expect to see ? No one can guess this...

Have You set up VM start page ?

I could give you a lot more questions, but can not guess where to start.

Maybe with a REAL url ?

Jörgen

Joomla 3.9.18
Virtuemart 3.4.x
Olympiantheme Hera (customized)
This reflects current status when viewing old post.

tookieaaf

  • Beginner
  • *
  • Posts: 10
  • A beginner
Re: Only template no products or categories
« Reply #4 on: October 30, 2020, 15:35:46 pm »
Dear Jorgen sorry, you are right !

So this is the e-shop's Home : https://maisondemadagascar.com/index.php/el/e-shop
I had previously added products, i think the last time was 2017. I just decided to renew our shop. So last day i added 2 new products and they don't display. You can find them in the control panel, everything is there info, photo, prices etc. i don't know why i can't see them in the frontend. Even if you search for the product it will apear as the attachment. Somehow is there but also it's not, in a sense!? 

Am i helpfull? can you please help me?
Please ask me whatever i need to explain

thank you

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27950
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: Only template no products or categories
« Reply #5 on: October 30, 2020, 20:33:06 pm »
This is a front end product  https://maisondemadagascar.com/index.php/el/anakyklomena/rec303a-detail

And this is a category page?  https://maisondemadagascar.com/index.php/el/anakyklomena

Very little content appears to have been entered for the site, such as proper descriptions, prices etc, so it is difficult to know if your new products had any information entered - all you see is the no image placeholder, which suggests you did try to enter the products but did not upload images.
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VirtueMart 3.8.7 10374 on Joomla 3.9.23 PHP 7.4.12

tookieaaf

  • Beginner
  • *
  • Posts: 10
  • A beginner
Re: Only template no products or categories
« Reply #6 on: November 01, 2020, 11:28:32 am »
First of all thank you for your replies. It is realy encouraging seeing that you people care! And sorry if i am not clear sometimes...
So these url you posted are old products that i put in 2017

The thing is that the new products i add doesn't seem to be displayed... 

https://maisondemadagascar.com/index.php/el/spitika This is the category i added several new products but there is no photos, no info, no price!? but i added them and if you go in joomla virtuemart is there in the backend...
I don't know why?

tookieaaf

  • Beginner
  • *
  • Posts: 10
  • A beginner
Re: Only template no products or categories
« Reply #7 on: November 03, 2020, 13:18:55 pm »
Guys thank you for your help ! i solved it !
I just changed the shop's language to english after i found this article
http://docs.virtuemart.net/faqs/113-products-vanished.html
I don't understand exactly how this works but it works  :D

tookieaaf

  • Beginner
  • *
  • Posts: 10
  • A beginner
Re: Only template no products or categories
« Reply #8 on: November 03, 2020, 13:43:12 pm »
Oh no i didn't fully solved it the old products won't display...

GJC Web Design

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9901
  • Virtuemart, Joomla & php developer
    • GJC Web Design
  • VirtueMart Version: 3.6.8
Re: Only template no products or categories
« Reply #9 on: November 03, 2020, 13:57:09 pm »
then your old products are in the es_es tables and your new in the en_gb tables

do this

If this should be fixed, in special if already content got entered, the best is to rename the tables with phpmyadmin or similar. You need just to rename all tables with a language tag to your new tag. The language tags are lower case using underscore. so en-GB becomes en_gb. So in case for spain, search for all tables with en_gb at the end and rename them to the spain tag es_es.
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers http://www.gjcwebdesign.com
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

tookieaaf

  • Beginner
  • *
  • Posts: 10
  • A beginner
Re: Only template no products or categories
« Reply #10 on: November 03, 2020, 17:53:19 pm »
Ok i get it, thank you !

But how exactly do i rename in phpadmin ?
Can you show me a screenshot?

tookieaaf

  • Beginner
  • *
  • Posts: 10
  • A beginner
Re: Only template no products or categories
« Reply #11 on: November 03, 2020, 18:06:07 pm »
Sorry i found how to rename!!! but tables has already created for en_gb and el_gr . What should i do to have both tables working? is there a way that i can move contents of one table to the other?

GJC Web Design

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9901
  • Virtuemart, Joomla & php developer
    • GJC Web Design
  • VirtueMart Version: 3.6.8
Re: Only template no products or categories
« Reply #12 on: November 03, 2020, 18:10:14 pm »
are u entering the new products in the Greek language??

GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers http://www.gjcwebdesign.com
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

tookieaaf

  • Beginner
  • *
  • Posts: 10
  • A beginner
Re: Only template no products or categories
« Reply #13 on: November 03, 2020, 18:23:08 pm »
Yeah everything in Greek, but i changed some things by trying to renew our e-shop. So, i might changed some language settings. But still i add new things in Greek but as i undestand because i changed the default language to English a new table has been created, right?


tookieaaf

  • Beginner
  • *
  • Posts: 10
  • A beginner
Re: Only template no products or categories
« Reply #14 on: November 03, 2020, 18:28:16 pm »
Dear GJC Web Design thank you for the screenshot!!! Now i finnaly found a way, i just need to change the language when i add or edit the products.
Isn't this a proper way ?