Author Topic: Product Ask a Question is broken (invalid token)  (Read 92 times)

EvanGR

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 363
Product Ask a Question is broken (invalid token)
« on: October 14, 2020, 08:47:07 am »
EDIT: Disabling ReCaptcha from VM fixes the issue. Is VM compatible with latest ReCaptcha?

----
Hello,

My Ask a Question form (product page) is broken. When the user clicks submit, the server reports with a 500 error code, and the message "invalid-token".
This is for a commercial template which is no longer supported, bummer.

If I disable the askaquestion override (and switch to VM default), I get the form in a infinite ajax-loading type of state.

btw... we have recaptcha (latest version) enabled.

Any ideas how to troubleshoot further?


Thanks

[J3.9.21, VM 3.8.4 latest official]


pinochico

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 709
    • MiniJoomla
  • Skype Name: support-easysoftware
  • VirtueMart Version: 3
Re: Product Ask a Question is broken (invalid token)
« Reply #1 on: October 14, 2020, 09:25:52 am »
I send your problem to my developer, pay 2 hours for analyzing and maybe is enought for the fix too.
After fixed I send you info how can you fix it.

Stay in touch :)
www.minijoomla.org  - new portal for Joomla!, Virtuemart and other extensions
XML Easy Feeder - feeds from products, orders and database table
Virtuemart Email Manager - customs email templates

Jörgen

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 3048
    • Kreativ Fotografi
  • VirtueMart Version: 3.4.x
Re: Product Ask a Question is broken (invalid token)
« Reply #2 on: October 14, 2020, 10:04:52 am »
Have You multiple recaptcha plugins enabled ? This might break the recaptcha.

Jörgen  @ Kreativ Fotografi
Joomla 3.9.18
Virtuemart 3.4.x
Olympiantheme Hera (customized)
This reflects current status when viewing old post.