Author Topic: New user registration mail stopped working after update virtumart  (Read 394 times)

dennisb

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
Hi.

Recent I updated my joomla/ virtuemart site to the latest versions (virtuemart 3.8.4 and Joomla 3.9.19) and now we facing a problem.

Before the update, we received an admin notification /activation approval mail with all the customer information (mail template from virtuemart), after the update we receive the standard Joomla user admin approval mail.


I really don't know why this is and how I can fix this.

Doen anyone have a clue on this?

With kind regards

Dennis

pinochico

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 541
    • MiniJoomla
  • Skype Name: support-easysoftware
  • VirtueMart Version: 3
www.minijoomla.org  - new portal for Joomla!, Virtuemart and other extensions
XML Easy Feeder - feeds from products, orders and database table
Virtuemart Email Manager - customs email templates

dennisb

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
Re: New user registration mail stopped working after update virtumart
« Reply #2 on: July 09, 2020, 17:26:12 pm »
Maybe, I don't know.


jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27796
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: New user registration mail stopped working after update virtumart
« Reply #3 on: July 09, 2020, 18:47:17 pm »
Sending the address in the registration email was thought to be a potential security or confidentiality issue so was discontinued a few versions ago.   See http://forum.virtuemart.net/index.php?topic=144653
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.8.4.10335 on Joomla 3.9.19 PHP 7.3.18

dennisb

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
Re: New user registration mail stopped working after update virtumart
« Reply #4 on: July 10, 2020, 10:38:49 am »
Thanks for the quick reply.

I think we have a different problem.

Because the new user confirmation mail from virtuemart is not sending at all, instead of this mail, the joomla user approval mail is being send.



When the virtuemart mail is send again (with some empty fields), is it possible to re enable the field information in some way (with external plugin eg)?