Author Topic: VirtueMart Template issue - Ask A Question recipient problem  (Read 236 times)

MikeSMyers

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
VirtueMart Template issue - Ask A Question recipient problem
« on: March 12, 2020, 16:51:50 pm »
I'm using Joomshaper's Megadeal 2 template and having issues with the Ask A Question recipient address. Joomshaper say it's an issue with the Virtuemart default Template. I've checked Joomla, Multi/ single vendor settings etc. All other mail works as it should. I still get an error message "at least one recipient email address needs to be provided" - and the mail still doesn't send.

Anyone out there having similar issues?


GJC Web Design

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9496
  • Virtuemart, Joomla & php developer
    • GJC Web Design
  • VirtueMart Version: 3.6.8
Re: VirtueMart Template issue - Ask A Question recipient problem
« Reply #1 on: March 12, 2020, 17:24:47 pm »
just test with the default template..  add &  or  ?template=protostar to the url and see if the mail sends

if it does then u know its their over rides
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers http://www.gjcwebdesign.com
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

MikeSMyers

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
Re: VirtueMart Template issue - Ask A Question recipient problem
« Reply #2 on: March 12, 2020, 19:25:29 pm »
I tried Prostar and the form disappears completely

MikeSMyers

  • Beginner
  • *
  • Posts: 3
  • A beginner
Re: VirtueMart Template issue - Ask A Question recipient problem
« Reply #3 on: March 13, 2020, 07:47:44 am »
I've since tested this using protostar and others. The same problem exists so it's not an over ride issue.  I have checked the Joomla default Template and the same issue exists. This issue comes from the VirtueMart extension. I'm not sure what to do now. Others have reported this issue

Jörgen

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 2596
    • Kreativ Fotografi
  • VirtueMart Version: 3.4.x
Re: VirtueMart Template issue - Ask A Question recipient problem
« Reply #4 on: March 13, 2020, 09:11:20 am »
I have no issue with this  8)

What Joomla, PHP, VM versions etc are You using ?

Has it ever worked ?

New install ?

Migration ?

Basic information You really should supply when asking in the forum.
Jörgen @ Kreativ Fotografi
Joomla 3.9.8
Virtuemart 3.4.x
Olympiantheme Hera (customized)

GJC Web Design

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9496
  • Virtuemart, Joomla & php developer
    • GJC Web Design
  • VirtueMart Version: 3.6.8
Re: VirtueMart Template issue - Ask A Question recipient problem
« Reply #5 on: March 13, 2020, 09:12:50 am »
Quote
Others have reported this issue

links to these reports? your versions?
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers http://www.gjcwebdesign.com
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation