Author Topic: Registration and captcha  (Read 492 times)

Budrys

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Registration and captcha
« on: March 14, 2019, 16:07:24 pm »
Hello.

Fresh VM installation.

I still have Joomla registration instead of VM one.
How to force redirection to VM registration?

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27463
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: Registration and captcha
« Reply #1 on: March 14, 2019, 17:39:11 pm »
Ensure that the Joomla system plugin "VM Framework Loader during Plugin Updates" is published and set to redirect to VirtueMart.
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.4.3.10057 on Joomla 3.9.10 PHP 7.0.33
Testing VM 3.5.0.10097 on Joomla 3.9.10

Budrys

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Re: Registration and captcha
« Reply #2 on: March 15, 2019, 07:44:09 am »
I have VM Framework Loader during Plugin Updates plugin enabled but there is no options to set.


jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27463
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: Registration and captcha
« Reply #3 on: March 15, 2019, 12:16:30 pm »
I suspect you need to update or reinstall the VM aio component.  The language strings are not in place in the plugin in my test version, but the config tab is present.

Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.4.3.10057 on Joomla 3.9.10 PHP 7.0.33
Testing VM 3.5.0.10097 on Joomla 3.9.10

Budrys

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Re: Registration and captcha
« Reply #4 on: March 15, 2019, 13:37:51 pm »
Done.

I uninstalled whole AIO and the installed it again.

That fixed my issue.

jenkinhill

  • UK Web Developer & Consultant
  • Global Moderator
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 27463
  • Always on vacation
    • Jenkin Hill Internet
Re: Registration and captcha
« Reply #5 on: March 15, 2019, 13:44:52 pm »
There was no need to uninstall (we do not recommend that) you can always just install over the top of an existing version. Good to know it is sorted.
Kelvyn

Jenkin Hill Internet,
Lowestoft, Suffolk, UK

Unsolicited PMs/emails will be ignored.

Please mention your VirtueMart, Joomla and PHP versions when asking a question in this forum

Currently using VM 3.4.3.10057 on Joomla 3.9.10 PHP 7.0.33
Testing VM 3.5.0.10097 on Joomla 3.9.10

Budrys

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Re: Registration and captcha
« Reply #6 on: March 20, 2019, 10:41:32 am »
Another thing is captcha under registration. I don't see it in my template.

In Beez3 it is.

Where is a code of captcha in VM?

Jörgen

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 2235
    • Kreativ Fotografi
  • VirtueMart Version: 3.4.x
Re: Registration and captcha
« Reply #7 on: March 20, 2019, 11:01:01 am »
Joomla 3.9.8
Virtuemart 3.4.x
Olympiantheme Hera (customized)

Budrys

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Re: Registration and captcha
« Reply #8 on: March 20, 2019, 11:41:17 am »
I found solution for that. Thank You.