Author Topic: Saving functionality doesn't work  (Read 397 times)

vladast

  • Beginner
  • *
  • Posts: 41
Saving functionality doesn't work
« on: October 06, 2018, 15:01:21 pm »
Hi all,
after the upgrade to 3.4 and later to 3.4.1 I have experienced that "Save and close" and "Save" buttons doesn't work in VM backend? All other buttons works fine, but for some reason this doesn't?
Has anyone experienced similar thing?

After debugging found some errors... attached.

J3.8.12
VM3.4 or 3.4.1


GJC Web Design

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9050
  • Virtuemart, Joomla & php developer
    • GJC Web Design
  • VirtueMart Version: 3.4.2
Re: Saving functionality doesn't work
« Reply #1 on: October 06, 2018, 15:27:38 pm »
cleared your browser cache?

Checked for JS errors ?
GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers http://www.gjcwebdesign.com
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

vladast

  • Beginner
  • *
  • Posts: 41
Re: Saving functionality doesn't work
« Reply #2 on: October 06, 2018, 15:30:33 pm »
Yes of course, cache cleared few times. JS error, shown in my first post.

GJC Web Design

  • 3rd party VirtueMart Developer
  • Super Hero
  • *
  • Posts: 9050
  • Virtuemart, Joomla & php developer
    • GJC Web Design
  • VirtueMart Version: 3.4.2
Re: Saving functionality doesn't work
« Reply #3 on: October 06, 2018, 16:42:01 pm »
myValidator isn't being found

      if(!$done[$validate]){
         if($validate){
            vmJsApi::vmValidator();
            $form = "if( (a=='apply' || a=='save') && myValidator(form,false)){
            form.submit();
         } else if(a!='apply' && a!='save'){
            form.submit();
         }";

is vmJsApi::vmValidator();  working?

http://x.com/media/system/js/validate.js?e2ad1d21f7ea812dad5dc0f6d0b8dc9a  loaded?

GJC Web Design
VirtueMart and Joomla Developers - php developers http://www.gjcwebdesign.com
VM3 AusPost Shipping Plugin - e-go Shipping Plugin - VM3 Postcode Shipping Plugin - Radius Shipping Plugin - VM3 NZ Post Shipping Plugin - AusPost Estimator
Samport Payment Plugin - EcomMerchant Payment Plugin - ccBill payment Plugin
VM2 Product Lock Extension - VM2 Preconfig Adresses Extension - TaxCloud USA Taxes Plugin - Virtuemart  Product Review Component
http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/67210
Contact for any VirtueMart or Joomla development & customisation

vladast

  • Beginner
  • *
  • Posts: 41
Re: Saving functionality doesn't work
« Reply #4 on: October 06, 2018, 18:55:00 pm »
I think I have resolved this now...
as I'm using template override, there is a folder templates/site/com_virtuemart/assets/js which contains all files from previous version. Now I have copied fresh new JS files from components/com_virtuemart/assets/js folder into my template folder and everything works fine.
I'll check if I can delete JS folder from my template folder. Hopefully, all scripts will be pulled from coponents/com_virtuemart folder.